Bedrijfsfitness

Juist voor mensen die beweging uit de weg gaan, werkt standaard bedrijfsfitness niet. Mensen beleven er geen plezier aan, er is weinig sociale interactie en doelen worden niet gehaald. Niet verbazingwekkend dat het percentage afhakers hoog is en dat kortingen bij externe fitnesscentra weinig gebruikt worden door medewerkers. Door ons inhouse te vestigen en een vernieuwende aanpak te hanteren zorgen wij ervoor dat medewerkers bedrijfsfitness als belevenis gaan beschouwen waar ze volop energie van krijgen. Met als resultaat dat medewerkers fit blijven en maximaal kunnen presteren.

Bel mij terug

Interesse? Vul je gegevens hieronder in en we bellen je binnen 4 uur terug

Van bedrijfsfitness naar beweging

Omdat de klassieke manier van fitness niet werkt, spreken wij liever van bewegen. Daarom hebben we ook geen fitnessinstructeurs maar beweegcoaches. Zij kijken naar de gehele levensstijl van medewerkers en motiveren om lekker te sporten, gezonder te eten en meer te bewegen. Niet alleen tijdens bedrijfsfitness, maar ook thuis en onderweg. Zo bedenken de beweegcoaches steeds nieuwe manieren om medewerkers enthousiast en gemotiveerd te houden.

In company bedrijfsfitness

Meer bewegen: anytime, anywhere

Om mensen waar en wanneer dan ook in beweging te brengen, maken we als onderdeel van onze bedrijfsfitness onder meer gebruik van een online platform en een hieraan verbonden smartphone app. Zo kunnen medewerkers trainen en communiceren met de beweegcoach via het platform en de app. Maar er kunnen ook groepen worden gecreëerd voor bijvoorbeeld hardlopers of zwemmers. Of bedrijfsbrede challenges worden georganiseerd. Zo ontmoeten en motiveren medewerkers elkaar via het platform en ontstaat er letterlijk beweging in de organisatie. Want zoals je leest in de blog van onze vitaliteitsconsultant Daan: collectief bewegen beweegt jouw medewerkers.

Maak bedrijfsfitness fun

Een inhouse fitnessruimte heeft zeker vele voordelen. Maar het werkt pas als bedrijfsfitness innovatief, uitdagend en toch laagdrempelig is. Onze beweegcoaches zorgen hiervoor. Zij motiveren medewerkers om het maximale uit zichzelf te halen terwijl ze plezier beleven aan het bewegen. Het resultaat? Enthousiaste sporters en een hoog deelnemerspercentage van rond de 40%.

Je medewerkers fit, je bedrijf in topconditie

Meer weten over de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem contact met ons op, we geven je graag vrijblijvend advies.

Interesse?


BEL MIJ TERUG

Gerelateerde blogs


10 Tips bij lage rugklachten

Velen van ons hebben rugklachten, meestal in de lage rug. Lage rugpijn kent over het algemeen een gunstig, natuurlijk beloop. Acuut optredende lage rugpijn gaat in de meeste gevallen vanzelf weer over. De eerste dagen kan de pijn hevig zijn en je kunt je ernstig beperkt voelen bij dagelijkse activiteiten. In dit blog vertelt Timo je meer over lage rugklachten. Wat zijn mogelijke oorzaken, wat zijn de symptomen en vooral, wat kun je er zelf aan doen om lage rugklachten te verminderen en te verhelpen?

Lees meer

11 Stappen voor een succesvol vitaliteitsbeleid

Vitaliteit, duurzame inzetbaarheid, vergrijzing, verzuim, werkdruk, ontgroening; het zijn zeer relevante thema’s die tegenwoordig bij bijna alle bedrijven in Nederland spelen. Maar hoe implementeer je nu succesvol een vitaliteitsbeleid binnen jouw organisatie? De afgelopen 18 jaar hebben wij bij HC Health veel kennis opgedaan bij bedrijven als ABN AMRO, Delta Lloyd, CSU en vele andere. Die kennis deel ik graag zodat we met elkaar een bijdrage kunnen leveren aan vitaal werkend Nederland.

Lees meer

Wat moet jij weten over ergonomisch werken?

Met de introductie van het nieuwe werken en het toenemende gebruik van smartphones en laptops liggen lichamelijke klachten op de loer. Gemiddeld werken Nederlanders 3,8 uur per dag achter de computer. Echter in de praktijk zien wij zeer regelmatig medewerkers die dagelijks 9-10 uur beeldschermwerk uitvoeren. Dit is eerder regel dan uitzondering. Een hoop ellende kan worden voorkomen door medewerkers inzicht te geven in de risico’s van sedentair gedrag en beeldschermwerken en ook tips te geven hoe de werkplek verantwoord kan worden ingesteld.

Lees meer