Het ultieme naslagwerk voor een vitale organisatie

Blog_vitaliteit

Het artikel dat we je nu aanraden

Dromen, inspiratiebron eigen ontwikkeling

Waarom lijkt de één wel zijn/haar droom na te leven en de ander niet? Het is belangrijk om je bewust te zijn van het verschil tussen een droom, een doel en een kleine gewoonte. Met het verschil voor ogen kun je wellicht meer bereiken dan je nu denkt.
Rogier van Hoorn

Rogier van Hoorn

Blog berichten

Gezonde werkgewoonte wandellunch

Ga jij ook naar buiten op buitenspeeldag?

Vandaag extra veel spelende kinderen op het schoolplein en in de speeltuin, want vandaag is het buitenspeeldag. Jantje Beton, de initiatiefnemer, organiseert deze dag door heel Nederland. Buitenspelen is erg belangrijk, maar wordt steeds minder als vanzelfsprekend beschouwd.

Lees verder »
Relax oefening werkstress preventie

Energiemanagement: nu en in de toekomst

De situatie van de werknemer is de laatste jaren drastisch veranderd. De werkdruk is toegenomen. Organisaties besteden structureel aandacht aan kennisontwikkeling maar zien de energiebalans van de medewerker als een privézaak. Is dit terecht?

Lees verder »
Onderzoek APK voor je lichaam

De APK voor je lichaam

Onze Health Check is voor werkgevers een mooie ondersteuning in de aanpak van duurzame inzetbaarheid. Het stimuleert bewustwording, zelfmanagement, het inzichtelijk maken van de gezondheidstoestand en het aanzetten van gezondheidsgedrag van werknemers.

Lees verder »

Start vandaag en wordt vitaal

Schrijf je in