Klantcases


Christel Hegge, Casemanager, CSU over HelloFysio

Reacties van medewerkers die gebruik hebben gemaakt van HelloFysio zijn erg positief. Zij ervaren dat er geluisterd wordt naar de klachten en er een programma op maat wordt samengesteld.

Lees meer

Arjen de Korver, HR Manager, Aon over Bedrijfsfitness

Voldoende beweging is belangrijk. Dat zit echter niet in een ieders levensritme. Aan ons de uitdaging om medewerkers te motiveren hier wat aan te doen.

Lees meer

John Luijben, Directeur HRM, ANWB over Bedrijfsfysiotherapie

Aan een gezonde en vitale werknemer heb je meer. In ons beleid willen wij vooral de eigen rol en de zelfredzaamheid van de werknemers aanspreken en faciliteren. Bedrijfsysiotherapie van HC Health past goed bij deze strategie.

Lees meer

Erik Beers, Manager P&O bij Kempen & Co over Werkplekonderzoek

Het zijn vaak de kleine aanpassingen aan werkplek en houding die er voor zorgen dat medewerkers klachtenvrij blijven. Wij werken al lang met HC Health, omdat ze betrokken zijn en meedenken met onze ontwikkelingen. Daarnaast is het handig dat de fysiotherapeut op locatie de werkplekbezoeken verzorgt. Wel zo efficiënt

Lees meer

Willem Biever, Senior HR Beleids Specialist bij Delta Lloyd Groep over In Balans

De In Balans-training is een effectieve en laagdrempelige training om werknemers weer in hun volle potentie aan het werk te krijgen. We kunnen In Balans ook preventief inzetten. In Balans leert je eigen verantwoordelijkheid te nemen, ook wanneer de werkdruk hoog is.

Lees meer

Dennis Glandorf, Manager Particulier Leven, ABN AMRO over Stoelmassage

 Aandacht voor de gezondheid en vitaliteit van werknemers werkt niet alleen motiverend, het heeft ook een preventieve werking en een positieve invloed op het ziekteverzuim. Tijdens de massages worden fysieke en mentale klachten op tijd herkend. We kunnen vroegtijdig ingrijpen om erger te voorkomen.

Lees meer