<< Terug naar cases overzicht

CASE - Bedrijfsfitness

"Als ik sport, presteer ik beter"


Vernieuwend

Wat een super idee dat ik mijn fitness oefeningen terug kan vinden in een speciale app.

Persoonlijk

A la carte! De beweegcoaches kijken écht naar wat jij nodig hebt. Je wordt niet alleen getriggerd om te fitnessen, maar om in beweging te komen.

Effectief

De combinatie van inspirerende workouts in de fitness met de coaching hoe ik thuis en op het werk meer beweeg, zorgen ervoor dat ik me echt fitter voel.

Chasijah over haar ervaringen met HC Health

 

Ik weet dat bewegen en sporten gezond is, maar hoe krijg ik dat voor elkaar? Tijdens mijn werk zit ik veel en beweeg ik weinig. Daarom heb ik mij ingeschreven voor bedrijfsfitness van HC Health bij Aon.

Ik sport nu 2 a 3 x per week tussen de middag op mijn werk. Ik noem het ‘buiten spelen’! Ook omdat de coaches van HC Health altijd enthousiast meedoen. Die sfeer verwacht je absoluut niet tijdens werktijd.

Ik voel me vitaal en energiek. Ik zou het voor geen goud willen missen.

Carmen over haar werk als beweegcoach bij HC Health

Het is opvallend hoe weinig werknemers van grote bedrijven voldoende bewegen. Mijn taak is om ze uit te dagen meer te bewegen en te sporten. Niet omdat het moet, maar omdat het leuk en haalbaar is. Wij hebben een bereik van 40% deelname. Dat is extreem hoog!

Ik ben geen fitnessinstructeur, maar een beweegcoach. Een fitnessinstructeur legt apparaten uit en maakt schemaatjes.

Ik coach mensen op een gezonde leefstijl: meer bewegen, lekker sporten, gezonder eten. Niet alleen hier, maar ook thuis op de werkplek en onderweg!

Bewegen kun je overal, ook buiten bedrijfsfitness. Juist buiten kun je fietsen, wandelen, of doen wat in jouw leven past.

Ik bedenk vaak nieuwe dingen om mensen uit te dagen en enthousiast te maken. Als je genoeg beweegt en sport, zit je lekker in je vel en presteer je beter. Wij helpen je daarbij!

Arjen over zijn ervaringen met HC Health

Onze visie ten aanzien van vitaliteit heeft twee elementen. We worden steeds ouder en we werken langer door. Weinig mensen realiseren zich dit.

De kwaliteit van leven wordt bepaald door je gezondheid. Het is dus belangrijk om daar aandacht voor te hebben. Daarnaast is gezond leven belangrijk voor je functioneren. Je presteert beter wanneer je voor voldoende ontspanning zorgt.

Voldoende beweging is belangrijk. Dat zit echter niet in een ieders levensritme. Aan ons de uitdaging om medewerkers te motiveren hier wat aan te doen.

Bedrijfsfitness van HC Health helpt ons de drempel naar “bewegen” te verlagen en de medewerkers kennis laten maken met “je vitaal voelen”.

Bij HC Health draait het om mensen en niet om systemen. Hiermee krijgt bijvoorbeeld een Health Check inhoud voor de deelnemer en wordt het meer dan een papiertje met resultaten. Je voelt je zichtbaar vitaler!