<< Terug naar cases overzicht

CASE - HelloFysio

"Fysiotherapie anytime anywhere" CSU


Vernieuwend

Je eigen omgeving en je eigen tijd kunnen bepalen voor oefeningen is ideaal.

Persoonlijk

Je krijgt op deze manier veel en goede begeleiding en kunt meteen met je vragen terecht

Effectief

Omdat ik ook eenvoudig uit te voeren adviezen kreeg en ik mijn oefeningen dagelijks kon afvinken, merkte ik binnen 3 weken al verbetering. Na 6 weken waren de klachten over!

Patrick vertelt over zijn ervaringen met HelloFysio

Doordat de oefeningen in een filmpje op de website staan, kun je precies zien hoe je een oefening moet uitvoeren om er zodoende een optimaal resultaat uit te halen.

Door het bijhouden van het logboek in je portal wordt je gestimuleerd om naar de website te gaan en de oefeningen uit te voeren.

Dat in combinatie met het contact met de fysiotherapeut zorgt ervoor dat er een controle op de uitvoering van de oefeningen plaats vindt. Vanuit mijn persoonlijke ervaring ben ik enthousiast over het concept.

Sander over zijn werk als directeur bij HelloFysio

Door op tijd naar de fysiotherapeut te gaan kun je langdurige klachten of zelfs verzuim voorkomen. Door het nieuwe werken of decentrale organisaties bereik je echter niet altijd iedereen op tijd of genoeg.

Wij bieden de juiste oplossing: fysiotherapie ondersteund met online fysiotherapie. Zodat je snel geholpen wordt waar en wanneer je maar wilt.

Via jouw klant specifieke fysiotherapie pagina kun je zelf, waar en wanneer je wilt, aan de slag met oefeningen en concrete tips.
Wil je liever contact met een fysio? Dat kan binnen 4 uur via telefoon of webcam. Samen met de fysio maak je een plan dat je online terugvindt. Met afspraken, doelen, oefeningen, adviezen, evaluaties én je kunt je gesprekken altijd terugkijken.

Als het nodig is om je fysiek te zien, kun je langskomen bij de therapeut op kantoor of bij jou in de buurt.

Christel over haar ervaringen met HC Health

Als Casemanager ben ik erg blij met de komst van HelloFysio. Het biedt de mogelijkheid om preventief uitval te voorkomen en indien een medewerker wel arbeidsongeschikt is krijgen ze de mogelijkheid om met de hulp van een fysiotherapeut sneller van hun klachten af te zijn.

Reacties van medewerkers die gebruik hebben gemaakt van HelloFysio zijn erg positief.

Zij ervaren dat er geluisterd wordt naar de klachten en er een programma op maat wordt samengesteld.Op deze manier is dit een positieve ontwikkeling voor zowel werkgever als werknemer en zijn we samen scherp op het verzuim.