Bedrijfsfitness, beweegactiviteiten voor al je medewerkers

Met de vernieuwde aanpak gaan medewerkers bedrijfsfitness als belevenis beschouwen, waar ze volop energie van krijgen. Dit resulteert in fitte medewerkers, maximale prestaties en een gezonde organisatie!

Bedrijfsfitness

In het kort

  • Coaching op bewegen in plaats van bedrijfsfitness
  • Fysiek en mentaal fit
  • Sporten wordt toegankelijk en leuk
  • Trainingsschema’s via de online applicatie

Return on Health

  • Sporters verzuimen 50 dagen minder in 4 jaar
  • Gemiddeld doet 40% van de medewerkers mee
  • > 40% van de deelnemers sportten voorheen niet
  • Toename in energie en productiviteit

Van bedrijfsfitness naar beweging

Veel mensen halen niet voldoende uit de klassieke manier van fitness. Bij HC Health spreken we daarom liever van bewegen en beweegcoaches.

Bij onze gecertificeerde beweegcoaches komt de gehele leefstijl aanbod. Zij motiveren medewerkers niet alleen om lekker te sporten, maar besteden ook aandacht aan gezonder eten. Zo bedenken ze steeds nieuwe manieren om medewerkers enthousiast, gemotiveerd en gezond te houden.

Bedrijfsfitness

Innovatieve bedrijfsfitness beweegapplicatie

Door middel van een online applicatie voor bedrijfsfitness zijn onze beweegcoaches in staat om contact te houden met medewerkers en ze te motiveren voor diverse trainingsprogramma’s.

Ook kunnen er groepen worden gecreëerd voor bijvoorbeeld hardlopers of zwemmers, zodat medewerkers elkaar kunnen volgen en motiveren om meer te bewegen. Het organiseren van bedrijfsbrede challenges valt ook onder de opties! Zo ontstaat er letterlijk beweging in de organisatie.

 

In-house bedrijfsfitness faciliteiten

Een in-house fitnessruimte heeft vele voordelen, maar is pas effectief als bedrijfsfitness innovatief, uitdagend en toch laagdrempelig is. Onze beweegcoaches zijn hier continu mee bezig. Zij motiveren medewerkers om het maximale uit zichzelf te halen, terwijl ze plezier beleven aan het bewegen. 

Beschikt jouw organisatie niet over de gewenste ruimte en faciliteiten? Geen probleem, wij adviseren je graag over de mogelijkheden in fitnessapparatuur en inrichting van de fitnessruimte.

Bedrijfsfitness

Wil jij weten wat een investering in bedrijfitness jouw organisatie op kan leveren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

Arjen Korver over bedrijfsfitness

“Voldoende beweging is belangrijk. Dat zit echter niet in een ieders levensritme. Aan ons de uitdaging om medewerkers te motiveren hier wat aan te doen.”

Arjen Korver – HR Manager @AON

Ontvang de factsheet van bedrijfsfitness

Vitaliteitsscan - dit levert het op

We gebruiken jouw gegevens om je de factsheet te delen per e-mail. Hiernaast ontvang je maximaal een keer per maand een relevante update. Gegevens worden niet gedeeld, uitschrijven kan altijd.

Privacy policy

HC Health maakt gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan. Meer weten over deze cookies?