Energy Coaching voor blijvende gedragsverandering

Om blijvende gedragsverandering te realiseren worden medewerkers 1 op 1 gecoacht. Dit gebeurt op basis van een wetenschappelijk onderbouwde aanpak waarbij medewerkers middels kleine stappen tot nieuwe gezonde gewoontes komen.

Coaching

In het kort

 • 1 op 1 coaching voor gedragsverandering
 • Multidimensionale aanpak
 • Op locatie, online of blended
 • Inclusief beweegmonitor

Return on Health

 • Inzicht in huidige energiebalans
 • Creatie gezonde leef- en werkgewoontes
 • Meer energie en lekkerder in je vel
 • Focus op eigen regie en persoonlijk leiderschap
Energy Check

De eerste stap

Het coachtraject start met het uitvoeren van een Energy Check waarbij je inzicht krijgt in je huidige energiecapaciteit. Samen met jouw Energycoach wordt een energieplan opgesteld waarbij je met je persoonlijk doel aan de slag gaat. 

Vervolgens wordt je hier op begeleid door een coach middels één-op-één sessies. Het coachtraject is specifiek gericht op jouw situatie en richt zich op mentale rust en focus, lichamelijke fitheid en emotionele stabiliteit.

Traject op maat

Op basis van de intake bepaalt de coach de intensiteit van het traject. Deze kan afhangen van de van fase van gedragsverandering, de motivatie en het huidige niveau van de deelnemer. Het traject kan light, medium of intensive zijn.

 • Light – 3.5 uur coaching over 3 maanden
 • Medium – 5,5 uur coaching over 4 maanden
 • Intensive – 7.5 uur coaching over 5 maanden

Deelnemer ontvangt tijdens het coachtraject een beweegmonitor ter ondersteuning en als stimulans bij het in beweging komen.

Stressmanagement

Coach op locatie

Onze coachtrajecten kunnen zowel online als op locatie plaats vinden. Met de Energycoach op locatie staat er altijd een vaste professional voor je klaar. Deze kent de werkplek, de cultuur en de werkomstandigheden, wat goed werkt voor een succesvol resultaat. De coach op locatie heeft in het bedrijf een ruimte en zal preventief aanwezig zijn voor training en adviezen. 

Op deze manier vervult de Energycoach zowel een preventieve als curatieve rol in het optimaliseren van de duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

Wil jij weten wat een Energycoach voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Esther van Dijk over HelloEnergy

''Energy Coaching heeft voor Teva niet alleen voor een afname in verzuim gezorgd, maar ook een toename in bewustwording omtrent het belang van gezondheid binnen de organisatie''

Esther van Dijk – Manager learning & development @ Teva

Ontvang de factsheet van Energy Coaching

Vitaliteitsscan - dit levert het op

We gebruiken jouw gegevens om je de factsheet te delen per e-mail. Hiernaast ontvang je maximaal een keer per maand een relevante update. Gegevens worden niet gedeeld, uitschrijven kan altijd.

Privacy policy

HC Health maakt gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan. Meer weten over deze cookies?