In-house training en coaching voor een goede energiebalans en minder stressklachten

Door de toenemende druk op het mentale werkvermogen ervaren veel medewerkers stress en neemt het verzuim met een psychische inslag fors toe. De cijfers liegen er niet om: 1 miljoen Nederlanders kampen met burn-out klachten. Is dit ook een probleem waar jouw organisatie tegenaan loopt? Door het beter leren omgaan met stress, het verbeteren van mentale focus en het vergroten van het fysieke vermogen, kan het Energy+ programma medewerkers bewuster en vitaler maken, ook in deze drukke tijd.
HCHealth gezond werken vitaliteitsmanagement

In het kort

  • Aanpak duurzame inzetbaarheid
  • Groepsessies en individuele coaching
  • Op locatie, telefoon, webcam en online
  • Mentaal, emotioneel, fysiek, spiritueel
  • Advies en rapportage op bedrijfsniveau

Return on health

  • Minder werkstress, meer energie
  • Hogere productiviteit
  • Verbetering werkvermogen
  • Duurzaam resultaat
  • Hoge tevredenheid (NPS: 40)

De aanpak voor duurzame inzetbaarheid

Het Energy+ programma levert de tools om het fysieke en mentale werkvermogen van jouw medewerkers beter te managen en te vergroten. Door het inzetten van inspiratiesessies, workshops en coaching zorgen wij dat jouw medewerkers de juiste mentale en fysieke gewoontes aanleren om het beste uit zichzelf te halen.

Inspiratiesessies en Energychecks, inzicht in energie

We starten met een interactieve, inspirerende workshop waarbij medewerkers bekend raken met de energieprincipes en inzicht krijgen in hun persoonlijke energiecapaciteit. Hierna volgt een 1-op-1 Energycheck, waarbij een medewerker samen met de coach kijkt waar energie ‘weglekt’ en een plan wordt opgesteld om gedurende de dag beter in zijn energie te zitten. Een voorbeeld hiervan is de Fitbit, waarmee concrete doelen worden opgesteld om zodoende meer te gaan bewegen.

Coaching, voor blijvend meer energie

De coachingsgesprekken zijn gericht op verschillende onderdelen van leefstijl, zoals voeding, bewegen, ontspanning, carrière en werk/ privé balans. Onze coach geeft praktische tips die eenvoudig en haalbaar zijn. Zo worden gezonde gewoontes aangeleerd, die helpen om de dag energiek te beleven, zowel thuis als op het werk. Medewerkers worden – naast face-to-face – ook online, per webcam en telefonisch gecoacht.

Zet de eerste gezonde stap

Onderwerpen waar veel organisaties tegenaan lopen, zoals een hoge werkdruk, mentale problemen en werkstress kunnen met het programma Managing Energy voorkomen of veranderd worden. Doordat werknemers in dit programma leren om zelfstandig de controle en regie weer terug te nemen, werken zij proactief aan zichzelf en is er weer ruimte voor groei, werkgeluk en duurzame inzetbaarheid. Wij helpen jouw organisatie graag bij deze positieve verandering. Neem telefonisch contact met ons op of laat je gegevens hieronder achter.

Benieuwd naar onze tarieven?

Onze health adviseur rekent het meteen voor je uit.

Factsheet Energy+

Vrijblijvend advies
om jouw organisatie
in topvorm te krijgen?