Hét online platform voor vitaal thuiswerkende medewerkers

Heel Nederland werkt in verband met het Coronavirus voor een onbepaalde tijd vanuit huis. Een ingrijpende maatregel met grote gevolgen op gezondheid en duurzame inzetbaarheid, waar jij als organisatie juist nu op in wil spelen.

Gezond thuiswerken sluit hier perfect op aan. Met dit online platform bieden wij jouw medewerkers op basis van verschillende modules ondersteuning op de fronten van vitaliteit die relevant zijn voor jouw organisatie.

Een complete oplossing voor vitaal thuiswerkende medewerkers

Praktische modules bieden jouw medewerkers handvatten om zo vitaal en productief mogelijk thuis aan de slag te kunnen gaan.

Fysiotherapie

Snel en gemakkelijk een toename in fysieke vitaliteit

Energie

Presteren vanuit een optimale energiebalans

Bewegen

Toename in productiviteit door workouts en trainingen

Thuiswerken

Verhoogt de productiviteit
en voorkomt verzuim

Webinars

Verbreden van vitale kennis met dagelijkse webinars

HelloFysio - bedrijfsfysiotherapie op locatie

Fysiotherapie

Snel en gemakkelijk een toename in fysieke vitaliteit

De online kennisbank van HelloFysio biedt een snelle en gemakkelijke oplossing bij fysieke klachten. Praktische en wetenschappelijk onderbouwde informatie over meer dan 130 klachten zijn hier in een paar klikken beschikbaar. Komt de medewerker er zelfstandig niet uit? Onze gecertificeerde bedrijfsfysiotherapeuten staan op korte termijn klaar voor een online intake en reageren binnen 24 uur op vragen per mail.

  • 93% van de patiënten behaalt zijn of haar hoofddoel
  • Effectief bewezen door Radboud Universiteit
  • Huidig bereik van ruim 240.000 medewerkers
  • Patiënten geven HelloFysio gemiddeld een 8,2

Energie

Presteren vanuit een optimale energiebalans

Op basis van een Energy Check krijgen jouw medewerkers inzicht in hun persoonlijke energiebalans. Aansluitend kunnen zij zelfstandig aan de slag met 12 online trainingsmodules. 

Komen je medewerkers er zelfstandig niet uit? Onze Energy Coaches staan altijd op korte termijn klaar voor een persoonlijke afspraak.

De Energy Check is een online vragenlijst die de persoonlijke energiebalans overzichtelijk in kaart brengt. De resultaten geven glashelder weer waar ruimte ligt voor verbetering zodat de medewerker zelfstandig aan de slag kan met de 12 online trainingsmodules.

Meer weten over de trainigsmodules? Download de factsheet!

HelloEnergy Vitaal leiderschap

Bewegen

Toename in productiviteit door workouts en trainingen

Met de (online) faciliteiten van HelloFit bieden we jouw medewerkers handvatten om in beweging te komen. In de video on demand module zijn tientallen workouts altijd en overal beschikbaar. 

Ook kunnen er team energizers en live trainingen onder begeleiding van een beweegcoach worden gevolgd.

  • Zelfstandig aan de slag met de video on demand module
  • Bewegen op de (thuis)werkplek
  • Onder begeleiding van professionele coaches
  • Dagelijks diverse live trainingen beschikbaar

Thuiswerken & webinars

Gezond en ergonomisch thuiswerken

Op een kostenefficiëntewijze ondersteunen we jouw medewerkers om zelfstandig aan de slag te gaan met het realiseren van een optimale weerstand en een ergonomische werkplek. Komen je medewerkers er zelfstandig niet uit? Onze professionals staan altijd op korte termijn klaar voor een digitaal (werkplek)consult.

Daarnaast organiseren we een dagelijks programma aan webinars en virtuele trainingen waar jouw medewerkers aan deel kunnen nemen. Diverse actuele thema’s komen hier aan bod.

Naast informatie over het instellen van de thuiswerkplek biedt deze module nuttige beweegtips, trainingen, ontspanningsoefeningen en belangrijke informatie over het verbeteren van de weerstand.

Meer informatie? Download de factsheet!

Ruim 280.000 medewerkers maken reeds gebruik van Gezond Thuiswerken

Sander de Casparis

Directeur HC Health
[email protected]
06 26 06 28 72

Zet de eerste stap naar duurzame inzetbaarheid en download deze Gezond Thuiswerken brochure vandaag nog!

HC Health is zeer ambitieus in het fit en gezond maken en behouden van onze medewerkers. We zijn erg tevreden over Gezond Thuiswerken en ervaren onze samenwerking als erg plezierig!

Arie-Jan Cornelissen

HR Manager @ Nationale-Nederlanden

HC Health maakt gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan. Meer weten over deze cookies?