Zo blijven ook je thuiswerkers fit! Anytime and anywhere!

 • Workouts voor thuis en op werk
 • Online, live streaming en op kantoor
 • Individueel en in teamverband

Vitale medewerkers zijn energieker, productiever en gelukkiger. Daarmee zijn zij het fundament van het succes van jouw organisatie. Een cruciaal element in het realiseren van energieke en productieve medewerkers is het faciliteren van beweging. Met de (online) faciliteiten van HelloFit bied jij jouw medewerkers handvatten om in beweging te komen. Zowel inspannend als ontspannend en individueel als in groepsverband.

Energieke en productieve medewerkers in drie stappen

1. Video on demand

Zelfstandig aan de slag met in- en ontspannende workout video’s.

 • Bewegen op de (thuis)werkplek
 • Verschillende niveau's
 • Online trainingschema's

2. Coaching

Professionele coaches brengen jouw medewerkers in beweging.

 • Trainingsschema's op maat
 • Gediplomeerde coaches
 • Innovatieve mobiele applicatie

3. Trainen op locatie

In- en ontspanningsactiviteiten op locatie en op alle niveau’s.

 • Keuze uit diverse activiteiten
 • Ervaren coaches
 • In-house faciliteiten

Stap 1 - Video on demand

In de zelfhulpmodule van HelloFit kunnen medewerkers zelfstandig aan de slag met in- en ontspanning. Tientallen video’s voor uiteenlopende doelgroepen en niveau’s zijn hier beschikbaar. Aanvullend kan er worden aangemeld voor trainingschema’s om bewegen onderdeel te maken van hun doorsnee (werk)week.

Stap 2 - Coaching, online en op locatie

Gediplomeerde coaches staan op afgesproken tijden paraat voor het begeleiden en motiveren van medewerkers. Dit kan zowel online als op locatie plaats vinden. Samen worden doelen en trainingsschema’s opgesteld en vervolgens verwerkt in een mobiele applicatie. Met behulp van deze applicatie blijven de coach en medewerker nauw in contact waardoor coaches in staat zijn om medewerkers te blijven motiveren.

Stap 3 - Trainen op locatie

Samen trainen op het werk geeft meer dynamiek in de organisatie en bevordert het samenwerken. Wekelijks kunnen meerdere trainingen worden georganiseerd voor verschillende niveaus. Bootcamp, bedrijfsfitness, hardlopen, kickboxen, yoga, office gym en mindfulness vallen onder andere onder de mogelijkheden. Medewerkers kunnen zich hier individueel of in teamverband voor aanmelden. 

Energieke en vitale medewerkers brengen jouw organisatie in beweging.
Neem contact met ons op voor meer informatie
en een online demonstratie.

Arjen Korver over bedrijfsfitness

“Voldoende beweging is belangrijk. Dat zit echter niet in een ieders levensritme. Aan ons de uitdaging om medewerkers te motiveren hier wat aan te doen.”

Arjen Korver – HR Manager @AON

Ontvang de factsheet van HelloFit

Vitaliteitsscan - dit levert het op

We gebruiken jouw gegevens om je de factsheet te delen per e-mail. Hiernaast ontvang je maximaal een keer per maand een relevante update. Gegevens worden niet gedeeld, uitschrijven kan altijd.

Privacy policy

HC Health maakt gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan. Meer weten over deze cookies?