Snel van je klachten af

Voel je vitaal en gezond

Kennisbank “Zelf aan de slag”

fysiotherapie zelf hulp

“Zelf aan de slag” een kennisbank gevuld met meer dan 20 jaar ervaring. Zelf op zoek naar klachten, oorzaken en oplossingen maar vooral ook preventie.


  • wetenschappelijk onderbouwd
  • eenvoudige navigatie
  • instructievideo’s op maat
  • voor hem en haar


Vergoeding: Gratis voor alle werknemers

Stuur een bericht

Fysiotherapie altijd en overal

HelloFysio boektelefonisch een afspraak

Wij vinden jouw gezondheid belangrijk daarom bieden we sinds 2010 fysiotherapie via de telefoon en webcam aan. Zo kun je overal goed en snel herstellen van je klacht.


  • ontwikkeld met Radboud Universiteit
  • succesvol sinds 2010
  • altijd een fysiotherapeut
  • snel contact en oplossingen


Vergoeding: Gratis voor alle werknemers

Stuur een bericht

Gezond werken begint bij jezelf

Amerpoort ondersteunt jou daar in samen met het Gezond Werken Team. In samenwerking met HelloFysio is een mooi vitaliteitsprogramma tot stand gekomen.
In de online module ‘direct zelf aan de slag’ krijg je toegang tot preventieve adviezen en oefeningen op video, deze helpen je bij de door jou ervaren klachten.

Mocht de zelfhulp en het live contact niet voldoende zijn en heb je behoefte om direct contact te hebben met het gezond werken team? Neem dan contact op met het team voor een afspraak op het Arbo spreekuur.

foto-gezondwerken

Stuur een bericht

Afspraak maken met het team

L4A-logo-Amerpoort-2015-4

Aanhoudende klachten of behoefte aan extra ondersteuning? Maak een afspraak voor het Arbo spreekuur of een werkplekonderzoek.
Afspraak maken met het Gezond Werken team? Mail naar: gezondwerken@amerpoort.nl
Fysiotherapie Amerpoort

Schouderklachten

Je zit uren achter je beeldscherm te zwoegen. Die deadline komt steeds dichterbij. Op een gegeven moment kunnen hieruit vervelende klachten in je schouder(regio) ontstaan. Deze klachten worden KANS klachten (Klachten Arm Nek & Schouder) genoemd. In deze blog leg ik graag aan je uit wat je eraan kan doen om deze klachten te vermijden. Lees meer

Succesvolle vitaliteitsmanagement met HC Health

Goede voornemens

Een nieuw jaar, nieuwe kansen. Heb jij dit jaar ook een aantal goede voornemens opgesteld? Ik wel! Fascinerend vind ik het om te zien dat de meeste mensen (inclusief mijzelf) vol enthousiasme de eerste dagen aan de slag gaan met hun voornemens en deze na enkele weken al zien stranden. Hoe komt het toch dat dit zo moeilijk vol te houden zijn? Lees meer

Fysiotherapie Amerpoort

Minder stress

Velen van ons zitten uren achter elkaar op kantoor. Het is eerder regel dan uitzondering dat we geen (of te weinig) tijd nemen voor ontspanning. In dit blog geeft onze bedrijfsfysiotherapeut Roelof je een aantal tips die ervoor kunnen zorgen dat je je gedurende je werkdag energieker voelt, minder last hebt van stress en dat je optimaal functioneert. Lees meer