Fysiotherapie voor jou

 • Geen verwijzing nodig
 • Informatie over jouw klacht
 • Stel een vraag aan de fysio

Informatie over klachten

Thuis aan de slag

Deskundig fysiotherapeut

Oefeningen op video

Hoe werkt HelloFysio?

Afspraak met de fysio

Wil je contact met een fysiotherapeut van HelloFysio? Neem dan contact op met jouw Casemanager voor een akkoord. Indien je een akkoord hebt kun je hieronder een afspraak inplannen.

 • Snel, goede oefeningen, betrokken bij herstel, duidelijk programma. Dank, heeft me enorm geholpen!

  Delta Lloyd
 • Ik heb het al aanbevolen bij collega’s: duidelijke filmpjes met oefeningen, makkelijk in te passen in ons onregelmatige werk, laagdrempelig en toch ook met prettig persoonlijk advies.

  KLM
 • Door het bijhouden van het logboek in je portal word je gestimuleerd om naar de website te gaan en de oefeningen te doen.

  ABN AMRO

Tips en oefeningen voor jouw klacht?

Hoe worden de behandelingen bij de fysiotherapeut betaald?

Heb je akkoord van de Casemanager? Dan betaalt Tzorg de behandeling via telefoon of webcam volledig. Zonder tussenkomst van je eigen zorgverzekering. Er wordt dus geen aanspraak gedaan op je eigen risico of je eigen fysiotherapiebehandelingen.

Heb ik een verwijzing nodig?

‘Zelf aan de slag’ is voor alle medewerkers onbeperkt toegankelijk. Wil je een afspraak met de HelloFysiotherapeut? Dan dien je vooraf akkoord te vragen bij je Casemanager. Een verwijzing van de huisarts is niet nodig.

Hoe zit het met mijn privacy?

HC Health is een zorgaanbieder, net zoals je huisarts of de reguliere fysiotherapeut. Dit betekent dat we je privacy volledig waarborgen en vertrouwelijk met je gegevens omgaan. Jouw behandelgegevens worden dus niet zomaar gedeeld met je werkgever of zorgverzekeraar. Telefoon- en webcamgesprekken worden nooit opgeslagen.

Hoe werkt fysiotherapie via de telefoon/webcam?

We bieden je fysiotherapie waarbij je snel en goed behandeld wordt via telefoon, webcam en internet. Dit kan altijd en overal. En dat is wel zo makkelijk.

 • Je bespreekt je klachten met een fysiotherapeut per telefoon of webcam.
 • Je krijgt een persoonlijk behandelplan met oefeningen (op video en met gesproken uitleg), tips en adviezen om snel te herstellen van je klacht.
 • Je bent regelmatig in contact met de fysiotherapeut om je voortgang te bespreken.
Hoe weet ik dat HC Health fysiotherapie kwalitatief goede zorg levert?

Kwaliteitsonderzoek binnen de fysiotherapie (Qualizorg) beoordeelt de behandelingen van de fysiotherapeuten zeer hoog met een 8,7. Daarnaast is HC Health gecertificeerd voor meerdere kwaliteitslabels: Achmea Plus Praktijk en Menzis Top praktijk.

Wat moet ik doen als ik mijn afspraak wil verzetten?

Je mag een afspraak afzeggen tot 24 uur van te voren. Als je al onder behandeling bent kun je de afspraak verzetten door contact op te nemen met je HelloFysiotherapeut. Wil je je eerste afspraak verzetten? Neem dan contact met ons op: afspraak@hchealth.nl of 020-4123006.

Andere vragen?

Bel ons gerust op werkdagen tussen 08.00 en 18.00 uur op 020-4123006.

Workout video’s

Wij van HelloFysio willen je graag inspireren met preventieve oefeningen die je eenvoudig zelf of samen met collega’s kunt uitvoeren op de werkvloer. Deze zorgen ervoor dat je je gedurende de hele dag fit blijft voelen. En ook klachten voorkomt. Veel plezier!

December

Voorkom pols- en onderarmklachten met 3 effectieve oefeningen

November

De beste stretch voor je schouders en rug

Oktober

Binnen 90 seconden soepele nek en schouders

transavia_logo_detail
Cordaan logo