Welkom bij de fysiotherapeut voor CSU


We helpen je graag om zo snel mogelijk van je klachten af te komen. Je kunt, waar en wanneer je wilt, online aan de slag met tips en oefeningen. Dit is geheel gratis en zonder tussenkomst van de Casemanager.

Wil je contact met een fysiotherapeut van HelloFysio? Neem dan contact op met jouw Casemanager voor een akkoord. Indien je een akkoord hebt klik dan op ' plan nu een afspraak' voor het inplannen van een afspraak.

CSU

Plan nu een afspraak

Zelfstandig aan de slag?

Geef aan waar je last van hebt en we geven je meteen informatie, adviezen en oefeningen om zelf aan de slag te gaan.

Zelf aan de slag

Snel advies van de fysio?

Heb je akkoord van de Casemanager? Maak nu direct een telefoon- of webcamafspraak met de fysiotherapeut. Je kunt binnen 4 uur terecht!

Plan nu een afspraak

Meer informatie?

Bekijk een kort filmpje (<1 min) om te zien hoe HelloFysio precies werkt.

Bekijk filmpje

“Ik vond het contact heel persoonlijk. Thuis kon ik mijn video-oefeningen en adviezen op mijn gemak bekijken. Dat vond ik erg fijn en maakte dat ik ook echt aan de slag ben gegaan.”

Hoe worden de behandelingen bij de fysiotherapeut betaald?
Heb je akkoord van de Casemanager? Dan betaalt CSU de behandeling via telefoon of webcam volledig. Zonder tussenkomst van je eigen zorgverzekering. Er wordt dus geen aanspraak gedaan op je eigen risico of je eigen fysiotherapiebehandelingen. Indien de HelloFysiotherapeut je doorverwijst voor een fysieke behandeling bij een fysiotherapiepraktijk, wordt eerst aanspraak gemaakt op jouw aanvullende zorgverzekering. Ben je niet of onvoldoende aanvullend verzekerd dan betaalt CSU, na goedkeuring, de rekening voor de behandeling.

Heb ik een verwijzing nodig?
‘Zelf aan de slag’ is voor alle medewerkers onbeperkt toegankelijk. Wil je een afspraak met de HelloFysiotherapeut? Dan dien je vooraf akkoord te vragen bij je Casemanager. Een verwijzing van de huisarts is niet nodig.

Hoe zit het met mijn privacy?
HC Health is een zorgaanbieder, net zoals je huisarts of de reguliere fysiotherapeut. Dit betekent dat we je privacy volledig waarborgen en vertrouwelijk met je gegevens omgaan. Jouw behandelgegevens worden dus niet zomaar gedeeld met je werkgever of zorgverzekeraar.

Fysiotherapie via webcam/telefoon, hoe werkt dat?
We bieden je fysiotherapie waarbij je snel en goed behandeld wordt via telefoon, webcam en internet. Dit kan altijd en overal. En dat is wel zo makkelijk.
– Je bespreekt je klachten met een fysiotherapeut per telefoon of webcam.
– Je krijgt een persoonlijk behandelplan met oefeningen (op video en met gesproken uitleg), tips en adviezen om snel te herstellen van je klacht.
– Je bent regelmatig in contact met de fysiotherapeut om je voortgang te bespreken.

Hoe weet ik dat HC Health fysiotherapie kwalitatief goede zorg levert?
Kwaliteitsonderzoek binnen de fysiotherapie (Qualizorg) beoordeelt de behandelingen van de fysiotherapeuten zeer hoog met een 8,7. Daarnaast is HC Health gecertificeerd voor meerdere kwaliteitslabels: Achmea Plus Praktijk en Menzis Top praktijk.
Onze aanpak via telefoon/webcam is als zeer effectief beoordeeld door de Radboud Universiteit.

Wat moet ik doen als ik mijn afspraak wil verzetten?
Afspraken dienen minimaal 24 uur van te voren worden afgezegd. Als je al onder behandeling bent kun je de afspraak verzetten door contact op te nemen met je fysiotherapeut. Wil je je eerste afspraak verzetten? Neem dan contact met ons op; afspraak@hchealth.nl of 020 – 41 23 006.

Andere vragen?
Bel ons gerust op 020-4123006.