Fysiotherapie voor jou

Fysiotherapie altijd en overal

fysiotherapie locatie

Wij vinden jouw gezondheid belangrijk daarom bieden we sinds 2010 fysiotherapie via telefoon en webcam aan. Zo kun je overal goed en snel herstellen van je klacht.


 • ontwikkeld met Radboud Universiteit
 • succesvol sinds 2010
 • altijd een fysiotherapeut
 • snel contact en oplossingen


Vergoed door werkgever

Kennisbank “Zelf aan de slag”

fysiotherapie zelf hulp

“Zelf aan de slag” een kennisbank gevuld met meer dan 20 jaar ervaring. Zelf op zoek naar klachten, oorzaken en oplossingen maar vooral ook preventie.


 • wetenschappelijk onderbouwd
 • eenvoudige navigatie
 • instructievideo’s opmaat
 • voor hem en haar


Vergoeding: Gratis voor alle werknemers

Fysiotherapie overal en altijd

Vergoed door werkgever

Het komt vaker voor dan we denken. Collega’s met lichamelijke klachten zoals rugklachten, pijn in de schouder/arm of spanningshoofdpijn. Omdat wij je gezondheid belangrijk vinden, bieden we je nu fysiotherapie op locatie of via telefoon, webcam en internet aan. Zo kun je anytime, anywhere goed en snel herstellen van je klacht.

Voor contact met onze fysiotherapeut bel: 020-4123006 of stuur een bericht

88% Van de patiënten met een persoonlijk plan behaald zijn doelstelling.

maak nu een afspraak
ISS-logo20at20white20background-4

Vergoeding werkgever

Afspraken met de fysiotherapeut per telefoon of webcam worden altijd volledig vergoed door ISS.

Doorverwijzingen gaan via je aanvullende verzekering indien je hier niet over beschikt worden deze vergoed door ISS  Vragen over vergoedingen vraag onze specialisten.

laptop hello fysio persoonlijk plan

Fysio zoals jij dat wilt

Beleef fysiotherapie hoe en waar jij het wilt, samen met je fysiotherapeut maak je een persoonlijk plan dat altijd inzichtelijk is. Je fysio en jij weten precies waar je staat en hoever je bent met je herstel.

 

 

keurmerk-fysiotherapie

Een beoordeling van 8,7

De rugaanpak is de afgelopen 3 jaar succesvol ingezet bij 16.000 cliënten. 91,8% geeft aan ‘veel verbeterd’ of volledig hersteld’ te zijn. De afname in pijn bedraagt 78,9% (NRS). We zijn naast de rug ook gespecialiseerd in andere arbeidsgerelateerde aandoeningen zoals nek, arm, schouderklachten.

Hello Fysio altijd en overal

Workout video’s

Wij van HelloFysio willen je graag inspireren met preventieve oefeningen die je eenvoudig zelf of samen met collega’s kunt uitvoeren op de werkvloer. Deze zorgen ervoor dat je je gedurende de hele dag fit blijft voelen. En ook klachten voorkomt. Veel plezier!

December

Voorkom pols- en onderarmklachten met 3 effectieve oefeningen

November

De beste stretch voor je schouders en rug

Oktober

Binnen 90 seconden soepele nek en schouders

 • Snel, goede oefeningen, betrokken bij herstel, duidelijk programma. Dank, heeft me enorm geholpen!

  Delta Lloyd
 • Ik heb het al aanbevolen bij collega’s: duidelijke filmpjes met oefeningen, makkelijk in te passen in ons onregelmatige werk, laagdrempelig en toch ook met prettig persoonlijk advies.

  KLM
 • Door het bijhouden van het logboek in je portal word je gestimuleerd om naar de website te gaan en de oefeningen te doen.

  ABN AMRO
 • Vanuit Hot ITem vinden wij het heel erg belangrijk dat iedereen zich fit en gezond voelt. En wanneer medewerkers fysieke klachten ervaren, op korte termijn terecht kunnen voor advies!

  Hot ITem
 • Ervaring

  We verzorgen al 20 jaar fysiotherapie voor medewerkers van bedrijven en behoren volgens de zorgverzekeraars tot de premium kwaliteit fysiotherapiepraktijken.

 • Onze aanpak

  Onze Fysiotherapeuten werken zoveel mogelijk evidenced based en de rugaanpak is de afgelopen 3 jaar succesvol ingezet bij 16.000 cliënten. 91,8% geeft aan ‘veel verbeterd’ of volledig hersteld’ te zijn.

 • Preventie

  Onze preventieve aanpak zorgt dat je klachten ook na herstel niet terugkomen en dat je je in het geheel fitter voelt. Onze wetenschappelijk onderbouwde 3V ‘Gezonde Werkgewoontes’ verandermethodiek zorgt ervoor dat je je leef en werkstijl duurzaam positief aanpast. Het recidiefpercentage na behandeling is slechts 3 %.

Fysiotherapie iss facility services

Schouderklachten

Je zit uren achter je beeldscherm te zwoegen. Die deadline kom t steeds dichterbij. Op een gegeven moment kunnen hieruit vervelende klachten in je schouder(regio) ontstaan. Deze klachten worden KANS klachten (Klachten Arm Nek & Schouder) genoemd. In deze blog leg ik graag aan je uit wat je eraan kan doen om deze klachten te vermijden. lees meer

Succesvolle vitaliteitsmanagement met HC Health

 Goede voornemens

Een nieuw jaar, nieuwe kansen. Heb jij dit jaar ook een aantal goede voornemens opgesteld? Ik wel! Fascinerend vind ik het om te zien dat de meeste mensen (inclusief mijzelf) vol enthousiasme de eerste dagen aan de slag gaan met hun voornemens en deze na enkele weken al zien stranden. Hoe komt het toch dat goede voornemens zo moeilijk vol te houden zijn?lees meer

Fysiotherapie iss facility services

Minder stress en gezond werken

Velen van ons zitten uren achter elkaar op kantoor. Het is eerder regel dan uitzondering dat we geen (of te weinig) tijd nemen voor ontspanning. In dit blog geeft onze bedrijfsfysiotherapeut Roelof je een aantal tips die ervoor kunnen zorgen dat je je gedurende je werkdag energieker voelt, minder last hebt van stress en dat je optimaal functioneert.klachten te vermijden. lees meer