Fysiotherapie voor jou

Indien verzekerd CZ of zilveren kruis
volledige vergoeding consult.

Fysiotherapie altijd en overal

HelloFysio

Wij vinden jouw gezondheid belangrijk daarom bieden we sinds 2010 fysiotherapie ook via telefoon en webcam aan. Zo kun je overal goed en snel herstellen van je klacht.


 • ontwikkeld met Radboud Universiteit
 • succesvol sinds 2010
 • altijd een fysiotherapeut
 • snel contact en oplossingen


Volledige vergoeding bij aanvullende verzekering

Kennisbank “Zelf aan de slag”

fysiotherapie zelf hulp

“Zelf aan de slag” een kennisbank gevuld met meer dan 20 jaar ervaring. Zelf opzoek naar klachten, oorzaken en oplossingen maar vooral ook preventie.


 • wetenschappelijk onderbouwd
 • eenvoudige navigatie
 • instructievideo’s opmaat
 • voor hem en haar


Volledige vergoeding bij aanvullende verzekering

Bel voor een afspraak op een locatie: 020-4123006 of stuur een bericht 

klm logo

Zilveren Kruis Achmea of CZ verzekerd?

Als je bij Zilveren Kruis Achmea of CZ verzekerd bent (ongeacht basis of aanvullend), wordt HelloFysio volledig vergoed door KLM. Dit gaat niet van het aantal behandelingen van jouw zorgverzekering af.

Ben je elders verzekerd?

Ben je elders verzekerd en wil je toch gebruik maken van online HelloFysio? De online module “Zelf aan de slag” is voor alle KLM-medewerkers gratis toegankelijk. Als je een afspraak wil maken met de online HelloFysiotherapeut, dan zijn dit jouw eigen kosten.

laptop hello fysio persoonlijk plan

Fysio zoals jij dat wilt

Beleef fysiotherapie hoe en waar jij het wilt, samen met je fysiotherapeut maak je een persoonlijk plan dat altijd inzichtelijk is. Je fysio en jij weten precies waar je staat en hoever je bent met je herstel.

 

 

keurmerk-fysiotherapie

Een beoordeling van 8,7

De rugaanpak is de afgelopen 3 jaar succesvol ingezet bij 16.000 cliënten. 91,8% geeft aan ‘veel verbeterd’ of volledig hersteld’ te zijn. De afname in pijn bedraagt 78,9% (NRS). We zijn naast de rug ook gespecialiseerd in andere arbeidsgerelateerde aandoeningen zoals nek, arm, schouderklachten.

HelloFysio op locatie

 • Snel, goede oefeningen, betrokken bij herstel, duidelijk programma. Dank, heeft me enorm geholpen!

  Delta Lloyd
 • Ik heb het al aanbevolen bij collega’s: duidelijke filmpjes met oefeningen, makkelijk in te passen in ons onregelmatige werk, laagdrempelig en toch ook met prettig persoonlijk advies.

  KLM
 • Door het bijhouden van het logboek in je portal word je gestimuleerd om naar de website te gaan en de oefeningen te doen.

  ABN AMRO
 • Vanuit Hot ITem vinden wij het heel erg belangrijk dat iedereen zich fit en gezond voelt. En wanneer medewerkers fysieke klachten ervaren, op korte termijn terecht kunnen voor advies!

  Hot ITem
 • Ervaring

  We verzorgen al 20 jaar fysiotherapie voor medewerkers van bedrijven en behoren volgens de zorgverzekeraars tot de premium kwaliteit fysiotherapiepraktijken.

 • Onze aanpak

  Onze Fysiotherapeuten werken zoveel mogelijk evidenced based en de rugaanpak is de afgelopen 3 jaar succesvol ingezet bij 16.000 cliënten. 91,8% geeft aan ‘veel verbeterd’ of volledig hersteld’ te zijn.

 • Preventie

  Onze preventieve aanpak zorgt dat je klachten ook na herstel niet terugkomen en dat je je in het geheel fitter voelt. Onze wetenschappelijk onderbouwde 3V ‘Gezonde Werkgewoontes’ verandermethodiek zorgt ervoor dat je je leef en werkstijl duurzaam positief aanpast. Het recidiefpercentage na behandeling is slechts 3 %.

Fysiotherapie-KLM

Schouderklachten

Je zit uren achter je beeldscherm te zwoegen. Die deadline kom t steeds dichterbij. Op een gegeven moment kunnen hieruit vervelende klachten in je schouder(regio) ontstaan. Deze klachten worden KANS klachten (Klachten Arm Nek & Schouder) genoemd. In deze blog leg ik graag aan je uit wat je eraan kan doen om deze klachten te vermijden. lees meer

Succesvolle vitaliteitsmanagement met HC Health

 Goede voornemens

Een nieuw jaar, nieuwe kansen. Heb jij dit jaar ook een aantal goede voornemens opgesteld? Ik wel! Fascinerend vind ik het om te zien dat de meeste mensen (inclusief mijzelf) vol enthousiasme de eerste dagen aan de slag gaan met hun voornemens en deze na enkele weken al zien stranden. Hoe komt het toch dat goede voornemens zo moeilijk vol te houden zijn?lees meer

Fysiotherapie-KLM

Minder stress en gezond werken

Velen van ons zitten uren achter elkaar op kantoor. Het is eerder regel dan uitzondering dat we geen (of te weinig) tijd nemen voor ontspanning. In dit blog geeft onze bedrijfsfysiotherapeut Roelof je een aantal tips die ervoor kunnen zorgen dat je je gedurende je werkdag energieker voelt, minder last hebt van stress en dat je optimaal functioneert.klachten te vermijden. lees meer