Snel van je klachten af

Voel je vitaal en gezond

Fysiotherapie op afstand

fysiotherapie locatie

Snel van je klachten af met onze ervaren fysiotherapeuten. Behandelingen en advies op locatie is mogelijk voor medewerkers van SP Zoetermeer in Zoetermeer – Artsenkamer 10.

Werk jij vanuit huis? Dan kan je een virtuele afspraak maken of deelnemen aan het open spreekuur voor fysiotherapie.

 

 • geen reistijd
 • hoge tevredenheid NPS 65
 • eigen fysiotherapeut
 • kennis werkomgeving

Vergoeding: Via aanvullende verzekering anders door Nutricia

 Stuur een bericht

Zelf aan de slag met je klacht

Fysiotherapie Nutricia

“Zelf aan de slag” een kennisbank gevuld met meer dan 20 jaar ervaring. Zelf op zoek naar klachten, oorzaken en oplossingen maar vooral ook preventie.

 • wetenschappelijk onderbouwd
 • eenvoudige navigatie
 • instructievideo’s op maat
 • voor hem en haar

 

Fysiotherapie op locatie voor medewerkers van Nutricia Zoetermeer

Rianne van Domburg

 • Gecertificeerd bedrijfsfysiotherapeut
 • Gespecialiseerd in bewegingsapparaat
 • Stress gerelateerde klachten

Voor een afspraak op locatie Zoetermeer  bel: 020-4123006 of stuur een bericht

Dag Tijdstip Fysio
Maandag
Dinsdag 08:00-17:00 Rianne
Woensdag
Donderdag
Vrijdag 08:00-12:00 Rianne

Locatie: Begane grond | Artsenkamer (10)

Nutricia primary logo – RGB gradient With Strapline.jpg


Afspraak met fysiotherapeut op locatie:

Heb je een aanvullende zorgverzekering voor fysiotherapie? Dan worden de behandelingen op je verzekeraar verhaald. Ben je niet aanvullend verzekerd? Dan betaalt Nutricia de behandelingen. Vragen over vergoedingen vraag onze specialisten.

laptop hello fysio persoonlijk plan

Fysio zoals jij dat wilt

Beleef fysiotherapie hoe en waar jij het wilt, samen met je fysiotherapeut maak je een persoonlijk plan dat altijd inzichtelijk is. Je fysio en jij weten precies waar je staat en hoever je bent met je herstel.

 

 

keurmerk-fysiotherapie

Een beoordeling van 8,7

De rugaanpak is de afgelopen 3 jaar succesvol ingezet bij 16.000 cliënten. 91,8% geeft aan ‘veel verbeterd’ of volledig hersteld’ te zijn. De afname in pijn bedraagt 78,9% (NRS). We zijn naast de rug ook gespecialiseerd in andere arbeidsgerelateerde aandoeningen zoals nek, arm, schouderklachten.

Fysiotherapie op locatie

 • Ervaring

  We verzorgen al 20 jaar fysiotherapie voor medewerkers van bedrijven en behoren volgens de zorgverzekeraars tot de premium kwaliteit fysiotherapiepraktijken.

 • Onze aanpak

  Onze Fysiotherapeuten werken zoveel mogelijk evidenced based en de rugaanpak is de afgelopen 3 jaar succesvol ingezet bij 16.000 cliënten. 91,8% geeft aan ‘veel verbeterd’ of volledig hersteld’ te zijn.

 • Preventie

  Onze preventieve aanpak zorgt dat je klachten ook na herstel niet terugkomen en dat je je in het geheel fitter voelt. Onze wetenschappelijk onderbouwde 3V ‘Gezonde Werkgewoontes’ verandermethodiek zorgt ervoor dat je je leef en werkstijl duurzaam positief aanpast. Het recidiefpercentage na behandeling is slechts 3 %.

Fysiotherapie Nutricia

Schouderklachten

Je zit uren achter je beeldscherm te zwoegen. Die deadline kom t steeds dichterbij. Op een gegeven moment kunnen hieruit vervelende klachten in je schouder(regio) ontstaan. Deze klachten worden KANS klachten (Klachten Arm Nek & Schouder) genoemd. In deze blog leg ik graag aan je uit wat je eraan kan doen om deze klachten te vermijden. lees meer

Succesvolle vitaliteitsmanagement met HC Health

 Goede voornemens

Een nieuw jaar, nieuwe kansen. Heb jij dit jaar ook een aantal goede voornemens opgesteld? Ik wel! Fascinerend vind ik het om te zien dat de meeste mensen (inclusief mijzelf) vol enthousiasme de eerste dagen aan de slag gaan met hun voornemens en deze na enkele weken al zien stranden. Hoe komt het toch dat goede voornemens zo moeilijk vol te houden zijn?lees meer

Fysiotherapie Nutricia

Minder stress en gezond werken

Velen van ons zitten uren achter elkaar op kantoor. Het is eerder regel dan uitzondering dat we geen (of te weinig) tijd nemen voor ontspanning. In dit blog geeft onze bedrijfsfysiotherapeut Roelof je een aantal tips die ervoor kunnen zorgen dat je je gedurende je werkdag energieker voelt, minder last hebt van stress en dat je optimaal functioneert.klachten te vermijden. lees meer