Werken aan je gezondheid!

Waarschijnlijk werk jij hybride, waarbij je afwisselt tussen jouw thuiswerkplek en jouw werkplek op locatie. Op deze pagina vind je de belangrijkste informatie over jouw werkplek en gezondheid. Zo kun je gezond (thuis) werken.

Een gezonde werkplek

Wil jij fysieke klachten voorkomen? Dan is het belangrijk dat je een gezonde werkplek creëert. HelloWerkplek helpt je door middel van informatieve video’s bij het inrichten van een comfortabele werkplek en het aannemen van een gezonde werkhouding.

Kom je er zelf niet uit? Professionele werkplekadviseurs staan op korte termijn voor je klaar voor een online werkplekconsult!

Challenges voor meer geluk

Meer energie, geluk én een fit lichaam? Daag jezelf dan vandaag nog uit, voor één van onze challenges!

Periodiek lanceren we nieuwe challenges. Houdt deze pagina dus goed in de gaten!

Energie door bewegen

Dat lichaamsbeweging bijdraagt aan je gezondheid en weerstand weten we allemaal. Het is daarom belangrijk dat je voldoende blijft bewegen.

Op deze pagina leggen wij je uit hoe jij voldoende beweegt. We geven je een aantal workouts die je eenvoudig thuis kunt uitvoeren. En we staan stil bij de vraag hoe je het best kunt blijven sporten. Ook tijdens jouw werkdag.

Effectief leren ontspannen

Ontspannen is noodzakelijk om optimaal te kunnen presteren, ook vanuit huis. Gun jezelf daarom periodes van rust na een activiteit. Werk en ontspanning zijn namelijk goed te combineren!

Voor de enthousiastelingen onder ons hebben we een lijst samengesteld van 6 effectieve ontspanningsoefeningen.

Je weerstand verhogen

Met een goede weerstand is je lichaam beter in staat om ziekmakende bacteriën en virussen te bestrijden. Zo word je minder (vaak) ziek.

Op deze pagina vind je meer informatie over de factoren die van invloed zijn op je weerstand. Een goede nachtrust heeft daarin een belangrijk aandeel. Ook een gezond en gevarieerd dieet helpt bij het verhogen van je weerstand.

HelloHabit+

Gezonde keuzes, simpel gemaakt

Ontvang iedere maandagochtend een informatieve video waarmee jij een gezondere leefstijl creëert.

3.159 aanmeldingen binnen 3 maanden!

    [class^="wpforms-"]
    [class^="wpforms-"]
    [class^="wpforms-"]
    [class^="wpforms-"]