Hello

Hello is het online platform voor jouw persoonlijke vitaliteit en wordt aangeboden via jouw werkgever. Hier vind je overzichtelijk diensten terug waar jij gebruik van kan maken. Ook vind je hier informatie om zelf aan de slag te gaan om je eigen vitaliteit te vergroten. Onze unieke stepped-care oplossingen geven 24/7 toegang tot betrouwbare informatie zodat jij zelf aan je vitaliteit kan werken, waar en wanneer het jou uitkomt. Heb je daarnaast hulp nodig van een van onze vitaliteitexperts? Plan dan direct online een afspraak in. Wij helpen je graag verder naar een vitaler leven met meer energie!

HC Health

HC Health is hèt full-service vitaliteitsbureau van werkend Nederland. Onze digitale stepped-care dienstverlening ondersteunt tal van grote organisaties in Nederland in het effectief opzetten en uitvoeren van een vitaliteitsbeleid op maat. Dit beleid biedt doelgerichte oplossingen voor veel voorkomende vitaliteitsproblemen op verschillende niveaus, namelijk organisatie, leidinggevende en medewerker. Door de creatie van gezonde werkgewoontes dragen wij bij aan het terugdringen van ziekteverzuim en het vitaliseren van organisaties.

Onze diensten

Elke medewerker is uniek en daarom bieden wij vitaliteitsprogramma’s op maat. Onze unieke stepped care aanpak biedt oplossingen voor iedereen, ongeacht waar medewerkers ook staan op het gebied van gezondheid en vitaliteit. Gebaseerd op ruim 20 jaar ervaring en ondersteund door wetenschappelijk ontwikkelde e-health programma’s helpen wij medewerkers stappen te maken in hun vitaliteit. Wij zorgen ervoor dat werknemers mentaal en fysiek fitter worden, met meer plezier naar het werk gaan en minder vaak ziek zijn.

Benieuwd naar hoe wij de duurzame inzetbaarheid binnen jouw organisatie kunnen bevorderen?

Goed om te weten

Ervaring

Wij maken al meer dan 20 jaar het verschil door een effectieve begeleiding van medewerker bij oa ABN AMRO, KLM, NN en CSU.

Onze aanpak

Inspirerend en persoonlijk. Bij onze kun je zelf aan de slag met de online trainingen. Hulp nodig? Geen probleem. Onze coaches staan altijd voor je klaar.

Preventie

Het voorkomen van uitval is belangrijk, maar wij zijn er vooral om jouw te helpen in het creëren van een leuker leven met meer energie.

Ons team