HelloFysioGa zelfstandig of met een gecertificeerde arbeidsfysiotherapeut gemakkelijk en snel aan de slag met jouw herstel en voel je fit en vitaal zonder pijnklachten.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van HelloFysio?

Wacht niet langer en werk gemakkelijk aan het herstel van jouw fysieke klacht door middel van de unieke zelf aan de slag module. Altijd en overal beschikbaar.

Hoe werkt de zelfhulpmodule van HelloFysio?

In de zelfhulpmodule vind je informatie en video-oefeningen voor meer dan 125 fysieke aandoeningen. Zet zelfstandig de eerste stap naar jouw herstel door de oefeningen, tips en instructievideo's voor jouw fysieke klacht te volgen. Kom je er zelfstandig niet uit? Geen probleem, de fysiotherapeuten van HelloFysio staan dagelijks voor je klaar om antwoord te geven op jouw vragen!

Hoe zit het met mijn privacy?

Je hoeft binnen de zelfhulpmodule geen persoonlijke gegevens in te vullen. Wij kunnen jouw gebruik van deze module dan ook niet herleiden tot jou als persoon.

Heb je aanvullende vragen?

We kunnen ons goed voorstellen dat je toch nog vragen hebt. Neem gerust contact met ons op via [email protected] of bel direct naar: +31 (0)20 412 30 06. Ons team helpt je graag verder!

Staat jouw vraag er niet tussen?

Bel ons gerust op werkdagen tussen 08:00 en 12:30 uur op:+31 (0)20 412 30 06

Versterk je rug challenge

Aanpakken en preventie van vervelende rugklachten