Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van HelloFysio?

Met HelloFysio kun je zelfstandig heel gemakkelijk aan de slag met jouw herstel en waar nodig staan onze gecertificeerde arbeidsfysiotherapeuten dagelijks voor jou klaar om je online te begeleiden. Daarbij is HelloFysio ontwikkeld samen met Radboud Universiteit en worden de online HelloFysio behandelingen beoordeeld met een 8,7 door Qualizorg! HC Health is tevens gecertificeerd voor meerdere kwaliteitslabels, waaronder: Achmea Plus Praktijk, Menzis Top praktijk, Keurmerk fysiotherapie en Fysiotopics Nederland.

Hoe werkt fysiotherapie via de telefoon en/of webcam?

Tijdens een afspraak op afstand bespreek je je klacht(en) met een professionele fysiotherapeut via de telefoon of webcam. Dit kan altijd en overal. En dat is wel zo makkelijk! Je krijgt een persoonlijk behandelplan met oefeningen (op video en met gesproken uitleg), tips en adviezen om snel te herstellen van jouw klacht. Je hebt regelmatig contact met de fysiotherapeut om jouw voortgang te bespreken.

Hoe worden de behandelingen bij de fysiotherapeut betaald?

Heb je een aanvullende zorgverzekering voor fysiotherapie? Dan worden de behandelingen op je verzekeraar verhaald. Ben je niet aanvullend verzekerd? Dan betaalt Van Doorne de behandelingen.

Heb ik een verwijzing nodig?

Voor het maken van een afspraak met een fysiotherapeut van HelloFysio heb je geen verwijzing van de huisarts nodig.

Hoe zit het met mijn privacy?

HC Health is een zorgaanbieder, net zoals je huisarts of de reguliere fysiotherapeut. Dit betekent dat we je privacy volledig waarborgen en vertrouwelijk met jouw gegevens omgaan. Jouw behandelgegevens worden dus nooit gedeeld met je werkgever of zorgverzekeraar. Telefoon- en webcamgesprekken worden nooit opgeslagen. Daarnaast voldoen wij aan de hoogste nationale en internationale standaarden rondom informatiebeveiliging in de zorg.

Wat moet ik doen als ik mijn afspraak wil verzetten?

Wil je je eerste afspraak verzetten? Neem dan contact met ons op via [email protected] of +31 (0)20 412 30 06. Als je al onder behandeling bent kun je de afspraak verzetten door contact op te nemen met je fysiotherapeut. Je mag een afspraak afzeggen tot 24 uur van te voren. Zeg je niet op tijd af, dan brengen wij de gemaakte kosten bij je in rekening.

Heb je aanvullende vragen?

We kunnen ons goed voorstellen dat je alsnog vragen hebt. Neem gerust contact met ons op via [email protected] of bel direct naar: +31 (0)20 412 30 06.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Bel ons gerust op werkdagen tussen 08:00 en 12:30 uur op:+31 (0)20 412 30 06

Versterk je rug challenge

Aanpakken en preventie van vervelende rugklachten