HelloFysioGa zelfstandig of met een gecertificeerde arbeidsfysiotherapeut gemakkelijk en snel aan de slag met jouw herstel en voel je fit en vitaal zonder pijnklachten.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van HelloFysio?

Wacht niet langer en werk gemakkelijk aan het herstel van jouw fysieke klacht door middel van de unieke zelf aan de slag module. Altijd en overal beschikbaar.

Kom je er zelf niet uit en wil je graag professioneel advies? Wanneer je een digitaal consult inplant, helpt een van onze bedrijfsfysiotherapeuten jou verder. Persoonlijk en gemakkelijk werken jullie samen aan jouw herstel.

Hoe werkt de zelfhulpmodule van HelloFysio?

In de zelfhulpmodule vind je informatie en video-oefeningen voor meer dan 125 fysieke aandoeningen. Zet zelfstandig de eerste stap naar jouw herstel door de oefeningen, tips en instructievideo's voor jouw fysieke klacht te volgen. Kom je er zelfstandig niet uit? Geen probleem, de fysiotherapeuten van HelloFysio staan dagelijks voor je klaar om antwoord te geven op jouw vragen!

Hoe werkt fysiotherapie via de telefoon en/of webcam?

Tijdens een afspraak op afstand bespreek je je klacht(en) met een professionele fysiotherapeut via de telefoon of webcam. Dit kan altijd en overal. En dat is wel zo makkelijk! Je krijgt een persoonlijk behandelplan met oefeningen (op video en met gesproken uitleg), tips en adviezen om snel te herstellen van jouw klacht. Je hebt regelmatig contact met de fysiotherapeut om jouw voortgang te bespreken. Zo helpen we jou om je weer snel fit en vitaal te voelen, zonder pijnklachten!

Hoe worden de behandelingen via de telefoon en/of webcam betaald?

De telefonische of online fysiotherapie behandelingen worden volledig door de werkgever vergoed. Deze worden dus niet op jouw verzekering verhaald en de kosten komen ook niet voor eigen rekening. Let op: ben jij werkzaam als inhuurkracht of stagiaire? Overleg dan even met jouw leidinggevende. Mogelijk gelden voor jou namelijk andere regels.

Heb ik een verwijzing nodig?

Voor het maken van een afspraak met een fysiotherapeut van HelloFysio heb je geen verwijzing van de huisarts nodig. Het is wel belangrijk dat je toestemming van jouw leidinggevende hebt voor het gebruikmaken van een digitaal en/of telefonisch consult van HelloFysio.

Hoe zit het met mijn privacy?

HC Health is een zorgaanbieder, net zoals je huisarts of de reguliere fysiotherapeut in de buurt. Dit betekent dat we je privacy volledig waarborgen en vertrouwelijk met jouw gegevens omgaan. Jouw behandelgegevens worden dus nooit zonder jouw toestemming gedeeld met derden, zoals bijvoorbeeld jouw werkgever. Telefoon- en webcamgesprekken worden tevens nooit opgeslagen. Wel zijn wij wettelijk verplicht om jouw medische gegevens voor een periode van 20 jaar te bewaren (WGBO). Uiteraard zorgen wij ervoor dat deze gegevens goed achter slot en grendel zitten in een goed beveiligd systeem!

Ten slotte zijn wij ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd en voldoen wij daarmee aantoonbaar aan de hoogste nationale en internationale standaarden rondom informatiebeveiliging in de zorg.

Wat moet ik doen als ik mijn afspraak wil verzetten of annuleren?

Wil je je afspraak met de fysiotherapeut verzetten of annuleren? Neem dan uiterlijk 24 uur voor de afspraak contact met ons op via [email protected] of +31 (0)20 412 30 06. Je kunt je afspraak ook wijzigen door contact op te nemen met de fysiotherapeut die jou behandelt.

Heb je aanvullende vragen?

We kunnen ons goed voorstellen dat je toch nog vragen hebt. Neem gerust contact met ons op via [email protected] of bel direct naar: +31 (0)20 412 30 06. Ons team helpt je graag verder!

Staat jouw vraag er niet tussen?

Bel ons gerust op werkdagen tussen 08:00 en 18:00 uur op:+31 (0)20 412 30 06

Versterk je rug challenge

Aanpakken en preventie van vervelende rugklachten