HelloLive

Volg hier al onze inspirerende webinars en virtuele trainingen

Werk aan je eigen vitaliteit. Plan automatisch de sessies in je agenda

*Meest gekozen*

Workouts & energizers

Versterk je spieren conditie met deze workouts en energizers

Vitaal
thuiswerken

Goed gevoel

Stel jouw vragen met betrekking tot werkplekinstellingen en thuiswerken

Ontspannings-
sessies

rust

Kom volledig tot rust met effectieve en eenvoudige ontspanningsoefeningen

*Best beoordeeld*

Stel jouw werkplek in

Last van fysieke klachten? Ervaren fysiotherapeuten staan voor je klaar!

Blijf je graag op de hoogte van het programma?
Word vitaal en schrijf je in voor de HelloLive update!

Hoe werkt het?

Klik in onderstaand rooster op een webinar of training voor meer informatie hierover.
Wil je de sessie volgen? Klik dan op het belletje om deze gelijk in je agenda te zetten en mis ‘m niet! 

Wil je alle sessies uit het HelloLive rooster als agenda aan jouw mailsysteem toevoegen? Klik dan op subscribe, zodat je altijd op de hoogte bent.

Is het rooster niet zichtbaar?

Het is mogelijk dat het rooster door de interne omgeving van jouw werkgever wordt geblokkeerd.
We zijn hard opzoek naar een oplossing. Bekijk het rooster in de tussentijd buiten de beveiligde omgeving of online d.m.v. onderstaande knop.

Heb je vragen over HelloLive?

Word fit en schrijf je in voor onze wekelijkse HelloLive update!

Preventief Medisch Onderzoek - Health Check

Ontvang een wekelijkse update van het webinar rooster in je mailbox

Ebook 7 Gezonde Werkgewoontes

Werk gezond thuis en versterk je weerstand!

Download het e-book 7 gezonde werkgewoontes!

Ruim
0
medewerkers gingen je voor!

Veelgestelde vragen

FQA

Een webinar (oftewel web seminar) is een live uitzending/presentatie via internet waarbij alleen online publiek aanwezig is.

Het is ontzettend simpel om de webinars van HC Health bij te wonen. Op de pagina van HelloLive vind je het webinars- en trainingsschema. In dit schema zie je op welke dagen en tijden de verschillende webinars plaatsvinden. Klik op een sessie in het rooster om de Teams-link te kopiëren en in je browser te plakken of klik op het belletje om de sessie aan je agenda toe te voegen.

Wil je het gehele HelloLive rooster als agenda aan jouw mailsysteem toevoegen? Klik dan op subscribe boven de kalender.

Het enige dat je nodig hebt is een computer, laptop, tablet of smartphone waarmee je beeld en geluid kan ontvangen en een goede internetsnelheid hebt. Daarnaast kan je natuurlijk pen en papier bij de hand houden om aantekeningen te maken.

Ja, dat kan! Wanneer je interesse hebt in één of een paar webinars, kan je op deze webinars klikken en deze per sessie in je agenda zetten door op het belletje te klikken. Open het kalenderbestandje dat is gedownload en sla ‘m op. De betreffende sessie staat nu in je agenda. 

Kan je niet kiezen en wil je continu op de hoogte zijn van alle HelloLive sessies? Klik dan op subscribe boven de kalender en voeg de gehele kalender toe aan jouw mailsysteem.

De instellingen van de webinars zijn dusdanig ingesteld dat alle deelnemers elkaar kunnen zien en horen. Mocht je dit niet willen, dan kun je jouw microfoon en camera uitschakelen.

Je kan tijdens de webinar zeker vragen stellen, leuk zelfs! Je kan dit doen via je microfoon (vergeet deze niet aan te zetten als je ‘m eerder tijdens de webinar hebt uitgeschakeld) of gebruik de chatfunctie rechts in je scherm.

Heb je interesse in een webinar, maar kan je deze niet bijwonen? Geen zorgen! De webinars keren wekelijks terug, dus houd het rooster in de gaten en zet de alternatieve datum snel in je agenda.

Wil je een webinar bijwonen, maar laat de techniek je in de steek? Geen paniek, neem gerust even contact met ons op via info@hchealth.nl en we helpen je graag verder!

HC Health maakt gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan. Meer weten over deze cookies?