HelloEnergy - hoe werkt HelloEnergy?

HelloEnergy in de spotlight

Rick Van der Zwan

Rick Van der Zwan

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Begin oktober maakten we al bekend dat Reaal lijfwacht zou gaan starten met een pilot van HelloEnergy. De aanleiding van deze pilot is een onderzoek waaruit naar voren kwam dat een derde van de zelfstandig ondernemers niet tevreden is met de persoonlijke leefstijl. 

Iedereen met een arbeidsongeschiktheidsverzekering bij Reaal kwam in aanmerking voor een persoonlijke energiecheck, coaching en realtime monitoring door middel van een Fitbit bewegingsmonitor. 

Veel ondernemers interesse in pilot

Het programma bleef niet onopgemerkt: binnen een week hadden al meer dan honderd ondernemers zich ingeschreven. Ook diverse media pikten het nieuws op:

Logo - AM Web

Proef Reaal AOV moet ondernemer energieker krijgen

Reaal AOV wil ondernemers helpen energieker te worden. Twintig ondernemers met een arbeidsongeschiktheidsverzekering van Reaal kunnen bij wijze van proef deelnemen aan het programma van de verzekeraar.

Lees het volledige artikel hier.

Reaal AOV lanceert pilot HelloEnergy voor ondernemers

Reaal AOV is een pilot gestart om de energiebalans van ondernemers te verbeteren. Uit een analyse* van Reaal AOV blijkt namelijk dat een derde van de zelfstandigen niet tevreden is met de eigen leefstijl en deze graag wil veranderen.”

Lees het volledige artikel hier.

Findinet logo

Reaal AOV start pilot met aanpak leefstijl van verzekerde ondernemers

Arbeidsongeschiktheidsverzekeraars nemen steeds vaker een rol aan van coach of personal trainer. Eerder deze maand meldde A.S.R. dat het ging starten met het Vitality-programma, nu kondigt Reaal AOV aan dat het een pilot is gestart ‘om de energiebalans van ondernemers te verbeteren.

Lees het volledige artikel hier.

Energiecoach en Fitbit verbeteren energiebalans ondernemer

HelloEnergy is onderdeel van Reaal Lijfwacht, de preventieservice van Reaal AOV. Reaal Lijfwacht is er op gericht om klanten gezond en met plezier te laten werken en zo arbeidsongeschiktheid te voorkomen. Hier sluit HelloEnergy perfect op aan.

Lees het volledige artikel hier.

Meer dan alleen coaching

HelloEnergy is meer dan alleen coaching. Een online zelfhulpmodule informeert deelnemers over alle aspecten van energiemanagement. Zo bieden de mobiele applicatie en het online platform betrouwbare informatie én oefeningen, zodat de deelnemers geheel zelfstandig aan de slag kunnen met de persoonlijke energiebalans. 

Komen ze er echter zelfstandig niet uit of is persoonlijke begeleiding gewenst? Een energiecoach staat altijd paraat voor een gesprek. Dit kan tevens online of face-to-face. 

Benieuwd wat HelloEnergy voor jouw organisatie kan betekenen? Bekijk dan onze website of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Gezond thuiswerken,
hét online platform voor vitaal thuiswerkend Nederland.

Het platform biedt jouw medewerkers handvatten voor meer vitaliteit en productiviteit door middel van diverse online modules. 

Altijd op de hoogte.
Schrijf je in voor de vitaliteitsupdate.

HC Health maakt gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan. Meer weten over deze cookies?