HC Health vitalteitsmanagement

HelloFysio kick-off DEEN

Supermarktketen Deen kiest voor vitale medewerkers.

Sinds vorige maand maakt supermarktketen DEEN officieel gebruik van HelloFysio!

Om ervoor te zorgen dat HelloFysio bekend is bij alle medewerkers van DEEN is de fysiotherapeut Bas Buimer, langsgegaan bij alle afdelingen van het distributiecentrum en het hoofdkantoor.  Hij heeft kort verteld wat HelloFysio de medewerkers te bieden heeft en welke werkzaamheden hij gaat verrichten. Voor optimale bekendheid zijn op locatie banners, posters, flyers en kaartjes achtergelaten en uitgedeeld.

Door langs te gaan bij alle locaties krijgt Bas een bekend gezicht bij de medewerkers en zal de drempel om een afspraak bij hem in te plannen lager zijn. Dit was direct merkbaar toen medewerkers na de presentatie om advies kwamen vragen!

Opstellen implementatieplan

Om ervoor te zorgen dat HelloFysio goed aanslaat, heeft HC Health een implementatieplan opgesteld. Zo is de kans op vitale medewerkers het grootst en hoeft DEEN zelf geen tijd en energie te steken in een goed verloop van HelloFysio.

Deze diensten zijn beschikbaar voor alle medewerkers werkzaam in supermarkten, distributiecentra en het hoofdkantoor. Zij kunnen gebruik maken van de HelloFysio database ‘Zelf aan de slag’, fysiotherapie op afstand en fysiotherapie op locatie. Door gebruik te maken van deze diensten wilt DEEN fysieke klachten voorkomen en waar mogelijk verhelpen. Zo blijven de medewerkers duurzaam inzetbaar.

Wil je weten wat HelloFysio voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan gerust contact op met Daan van Benthem (06-51950819 of daan@hchealth.nl) voor een vrijblijvend gesprek!