HelloFysio kick-off DEEN

Suzanna Ruff

Suzanna Ruff

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Supermarktketen Deen kiest voor vitale medewerkers

Sinds vorige maand maakt supermarktketen DEEN officieel gebruik van HelloFysio!

Om ervoor te zorgen dat HelloFysio bekend is bij alle medewerkers van DEEN is de fysiotherapeut Bas Buimer, langsgegaan bij alle afdelingen.  Zowel bij het distributiecentrum als het hoofdkantoor.  Daarna heeft hij kort verteld wat HelloFysio de medewerkers te bieden heeft en welke werkzaamheden hij gaat verrichten. Voor optimale bekendheid zijn op locatie banners, posters, flyers en kaartjes achtergelaten en uitgedeeld.

Door langs te gaan bij alle locaties krijgt Bas een bekend gezicht bij de medewerkers en als gevolg zal de drempel om een afspraak bij hem in te plannen lager zijn. Dit was direct merkbaar toen medewerkers na de presentatie om advies kwamen vragen!

Duurzame inzetbaarheid

Om ervoor te zorgen dat HelloFysio goed aanslaat, heeft HC Health een implementatieplan opgesteld. Zo is de kans op vitale medewerkers het grootst en hoeft DEEN tevens geen tijd en energie te steken in een goed verloop van HelloFysio.

Deze diensten zijn beschikbaar voor alle medewerkers werkzaam in de supermarkten, distributiecentra en het hoofdkantoor. Zij kunnen gebruik maken van de HelloFysio database ‘Zelf aan de slag’, fysiotherapie op afstand en fysiotherapie op locatie. Door gebruik te maken van deze diensten wilt DEEN fysieke klachten voorkomen en waar mogelijk verhelpen. Zo blijven de medewerkers duurzaam inzetbaar.

Wil je weten wat HelloFysio voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan gerust contact op met Daan van Benthem (06-51950819 of daan@hchealth.nl) voor een vrijblijvend gesprek.

Gezond thuiswerken,
hét online platform voor vitaal thuiswerkend Nederland.

Het platform biedt jouw medewerkers handvatten voor meer vitaliteit en productiviteit door middel van diverse online modules. 

Altijd op de hoogte.
Schrijf je in voor de vitaliteitsupdate.

HC Health maakt gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan. Meer weten over deze cookies?