<< Terug naar inspiratie overzicht

Inspiratie 22 may 2019 08:00

De Fiets-flexdag


Morgen is Fiets naar je Werkdag! Lees de 4 belangrijkste redenen om morgen op de fiets te stappen.

fiets naar je werkdag

Meer weten? Neem contact op

Meer interessante blogs


Gezond Werken bij ABN AMRO

Wist je bijvoorbeeld dat wij,  Nederland,  Europees kampioen langdurig zitten zijn (gemiddeld 8,7 uur per dag) en dat dit op lange termijn chronische ziektes zoals diabetes en hart- en vaatziekten kan veroorzaken? Hiervoor maakt het niet uit of deze persoon daarnaast veel beweegt! ABN AMRO is zich hiervan bewust en vindt het belangrijk dat haar medewerkers  fit en vitaal zijn. Om die reden heeft ABN AMRO de Gezond Werken Dagen op 13 van haar locaties laten organiseren.

Lees meer

Voeding bij nachtwerkers

Vermoeidheid – goed concentreren op het werk wordt lastiger, je bent minder scherp dus het voorkomen van fouten wordt moeilijker en het behouden van de veiligheid wordt ook minder gemakkelijk. We kunnen het wel vaststellen: vermoeidheid is een grote vijand tijdens een nachtdienst. Wat had een nachtdienst toch gemakkelijk geweest als vermoeidheid niet bestond.

Lees meer

Waarom positief zijn echt helpt!

Het probleem waar veel mensen mee kampen is dat ze zo druk bezig zijn met gelukkig worden, dat er geen tijd meer over is om het daadwerkelijk te zijn. Streven naar geluk is daarmee vergelijkbaar met het vasthouden van een stuk zeep. Hoe harder je erin knijpt, hoe groter de kans dat het je ontschiet. In het streven naar geluk hebben we daarom altijd gedacht dat als je succesvol bent, je vanzelf gelukkig wordt.

Lees meer