<< Terug naar inspiratie overzicht

Inspiratie 11 sep 2018 13:34

blog


Meer weten? Neem contact op

Meer interessante blogs


Begin 2019 met een nieuwe (werk) gewoonte

Rogier van Hoorn zijn meest effectieve gezonde werkgewoonte die hij graag met jou deelt. Zorg ervoor dat 2019 jouw meest fantastische en succesvolste jaar wordt!

Lees meer

De APK voor je lichaam

Volgens de arbeidsomstandighedenwet is een werkgever  verplicht een Periodiek Medisch Onderzoek/ Health Check aan de werknemer aan te bieden. Duurzame inzetbaarheid is waar veel organisaties iets mee moeten en willen. Ze  zijn op zoek naar mogelijkheden om de gezondheidsituatie van medewerkers en de organisatie  onder de aandacht te brengen. Een mogelijkheid is het aanbieden van een PMO of healthcheck. Een health check is een mooi startpunt  van het gezondsheidsbeleid van organisaties. Een aantal basismetingen die met name risico op hart en vaatziekte, nummer 1 op lijst van meest voorkomende en best behandelbare gezondheidsklachten, kunnen detecteren.  

Lees meer

Hoe Top Zakenvrouw van 2017 Stress de Baas is

Uit een gezondheidsenquête van het CBS blijkt dat 1 op de 5 Nederlanders ouder dan 12 jaar slaapproblemen heeft en 41% daarvan negatieve gevolgen ervaart in het dagelijks functioneren. Ingrid heeft de laatste tijd ook slaapproblemen. Waar Ingrid wakker van ligt is bijvoorbeeld is onrechtvaardigheid. Overdag weet ze dit goed weg te drukken maar ’s nachts...

Lees meer