<< Terug naar inspiratie overzicht

Inspiratie 29 mar 2018 11:45

HCH029 illustraties def-43


Meer weten? Neem contact op

Meer interessante blogs


Gezond Werken bij ABN AMRO

Wist je bijvoorbeeld dat wij,  Nederland,  Europees kampioen langdurig zitten zijn (gemiddeld 8,7 uur per dag) en dat dit op lange termijn chronische ziektes zoals diabetes en hart- en vaatziekten kan veroorzaken? Hiervoor maakt het niet uit of deze persoon daarnaast veel beweegt! ABN AMRO is zich hiervan bewust en vindt het belangrijk dat haar medewerkers  fit en vitaal zijn. Om die reden heeft ABN AMRO de Gezond Werken Dagen op 13 van haar locaties laten organiseren.

Lees meer

Voeding bij nachtwerkers

Vermoeidheid – goed concentreren op het werk wordt lastiger, je bent minder scherp dus het voorkomen van fouten wordt moeilijker en het behouden van de veiligheid wordt ook minder gemakkelijk. We kunnen het wel vaststellen: vermoeidheid is een grote vijand tijdens een nachtdienst. Wat had een nachtdienst toch gemakkelijk geweest als vermoeidheid niet bestond.

Lees meer

Gelukkig zijn doe je met elkaar

In het wetenschappelijk onderzoek Very Happy People wordt gekeken naar de eigenschappen van de 10% gelukkigste mensen van de wereld. Wat blijkt is dat er slechts 1 eigenschap bepalend is voor het onderscheidende geluk van deze populatie.

Lees meer