<< Terug naar inspiratie overzicht

Inspiratie 12 jun 2019 11:07

Ga je ook naar buiten op buitenspeeldag?


Vandaag extra veel spelende kinderen op het schoolplein en in de speeltuin, want vandaag is het buitenspeeldag. Jantje Beton, de initiatiefnemer, organiseert deze dag door heel Nederland. Buitenspelen is erg belangrijk, maar wordt steeds minder als vanzelfsprekend beschouwd. De buitenlucht is goed om te ontspannen en veel beweging is belangrijk voor kinderen. Maar ook voor volwassenen is het van belang om voldoende naar buiten te gaan en niet te lang binnen te blijven zitten. Rogier van Hoorn, managing director van HC Health, schreef daarom in zijn boek 10 gezonde werkgewoontes over de wandellunch en de positieve effecten hiervan. Met welke collega ga jij vanmiddag lunchwandelen?

Voor meer informatie verwijzen we je graag naar alle gezonde werkgewoontes van HC Health.

wandel lunch

 

Meer weten? Neem contact op

Meer interessante blogs


De Fiets-flexdag

Morgen is Fiets naar je Werkdag! Lees de 4 belangrijkste redenen om morgen op de fiets te stappen.

Lees meer

Gelukkig zijn doe je met elkaar

In het wetenschappelijk onderzoek Very Happy People wordt gekeken naar de eigenschappen van de 10% gelukkigste mensen van de wereld. Wat blijkt is dat er slechts 1 eigenschap bepalend is voor het onderscheidende geluk van deze populatie.

Lees meer

Gezond en vitaal de dag beginnen doe je zo 🎥

Rogier van Hoorn vertelt hoe hij zijn dag gezond en vitaal begint, een van zijn gezonde werk gewoontes die hij graag met je deelt.

Lees meer