<< Terug naar inspiratie overzicht

Inspiratie 27 jan 2019 11:36

Jouw Privacy is bij HC Health in goede handen


Vandaag, maandag 28 januari 2019, is het de Europese dag van de Privacy. Deze dag is in 2007 in het leven geroepen om meer aandacht voor privacy te vragen. Een belangrijk initiatief want wie wil er nou niet dat er met zijn of haar privacy gevoelige informatie vertrouwelijk wordt omgegaan? Door de komst van de AVG het afgelopen jaar is privacy en informatiebeveiliging  bij veel bedrijven nog hoger op de agenda komen te staan. Met name bij bedrijven die bijzondere persoonsgegevens en dus gevoelige informatie verwerken. Onze organisatie is er daar één van.

Onze zorgverleners en wij als bedrijf hebben altijd tot doel onze cliënten de beste zorg te bieden. Hierbij is het natuurlijk essentieel dat onze cliënten erop kunnen vertrouwen dat hun gegevens in goede handen zijn en dat er op een zorgvuldige manier mee wordt omgegaan. Wij besteedden dan ook al lang voor 2007 veel  aandacht aan informatiebeveiliging. Al lang voor de invoering van de AVG voldeden we al aan de hoogste  standaarden.  HC health werkt steeds vaker voor grote internationaal opererende bedrijven.  Daarom hebben wij besloten om een certificeringstraject voor de ISO27001 en NEN7510 te doorlopen. Met deze certificaten – die wij naar verwachting medio 2019 zullen behalen – zal door een onafhankelijk audit organisatie worden aangetoond dat wij aan alle eisen rondom informatiebeveiliging voldoen. Zowel op nationaal als op internationaal niveau.

Hoe wij dit doen? Onder andere door een management cyclus informatiebeveiliging geïmplementeerd te hebben, onze beveiligingsmaatregelen continu aan de laatste stand van de techniek aan te passen, onze medewerkers met een bewustwordingscampagne aan te bieden, in- en externe audit uit te voeren en misschien nog wel het belangrijkste, door bij elk nieuwe proces – zoals bijvoorbeeld de opstart van een nieuwe klant of project – privacy en informatiebeveiliging centraal te stellen.

Jouw privacy is bij HC Health altijd in goede handen geweest. En op de Europese dag van de Privacy konden wij dan natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Meer weten? Neem contact op

Meer interessante blogs


Duurzame aantrekkelijkheid

Morgen, 14 februari is het Valentijnsdag, de dag van de liefde. Hoe aantrekkelijk is jouw organisatie eigenlijk? En hoe zorg je voor een duurzame relatie met jouw medewerkers? Valt er misschien iets te leren vanuit de liefde? Sander onthult hoe hij zijn relatie (al 27 jaar) aantrekkelijk houdt en wat dit voor werkgevers kan betekenen. Fijne Valentijnsdag alvast!

Lees meer

Gezond en vitaal de dag beginnen doe je zo 🎥

Rogier van Hoorn vertelt hoe hij zijn dag gezond en vitaal begint, een van zijn gezonde werk gewoontes die hij graag met je deelt.

Lees meer

Begin 2019 met een nieuwe (werk) gewoonte 🎥

Rogier van Hoorn zijn meest effectieve gezonde werkgewoonte die hij graag met jou deelt. Zorg ervoor dat 2019 jouw meest fantastische en succesvolste jaar wordt!

Lees meer