Minder behandelsessies fysiotherapie met HelloFysio

Suzanna Ruff

Suzanna Ruff

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Recent publiceerde Radar+plus magazine een interessant artikel over digitale zorg.  Sander de Casparis, medeoprichter van HC Health, is aan het woord als één van de 5 digitale zorgexperts! Hieruit volgt dat hij in dit artikel één van de online behandelprogramma van HC Health bespreekt. Met dit programma,  genaamd HelloFysio, faciliteren wij zowel online als offline fysiotherapie bij bedrijven in Nederland. 

Dit was immers het eerste online fysiotherapie behandelprogramma van Nederland, waardoor geen lichamelijk contact nodig is. Als gevolg van 21 jaar ervaring op het gebied van bedrijfsfysiotherapie en vitaliteitsmanagement, weet Sander de Casparis wat de behoefte is van grote klanten zoals ABN AMRO, KLM, AON en meer. Hieruit volgt dan ook de reden dat hij en medeoprichter Rogier van Hoorn, het programma HelloFysio zijn begonnen. Met de bedoeling om fysiotherapie te digitaliseren.

Bewezen effectief

Het resultaat mag er zijn; want volgens de Radboud Universiteit blijkt deze aanpak effectief. Al met al behaal je met minder HelloFysio-behandelsessies hetzelfde resultaat als bij face-to-face fysiotherapie met lichamelijk contact. Wil je meer weten? Lees dan het volledige artikel hieronder of bekijk deze op de Radar+website.

Gezond thuiswerken,
hét online platform voor vitaal thuiswerkend Nederland.

Het platform biedt jouw medewerkers handvatten voor meer vitaliteit en productiviteit door middel van diverse online modules. 

Altijd op de hoogte.
Schrijf je in voor de vitaliteitsupdate.

HC Health maakt gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan. Meer weten over deze cookies?