Minder behandelsessies fysiotherapie met HelloFysio

Suzanna Ruff

Suzanna Ruff

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Recent publiceerde Radar+plus magazine een interessant artikel over digitale zorg.  Sander de Casparis, medeoprichter van HC Health, is aan het woord als één van de 5 digitale zorgexperts! In dit artikel bespreekt hij één van de online behandelprogramma van HC Health. Met dit programma,  genaamd HelloFysio, faciliteren wij online en offline fysiotherapie bij bedrijven in Nederland. 

Dit was het eerste online behandelprogramma van Nederland, waarbij geen lichamelijk contact nodig is. Met 21 jaar ervaring op het gebied van bedrijfsfysiotherapie en vitaliteitsmanagement, weet Sander de Casparis wat de behoefte is van grote klanten zoals ABN AMRO, KLM, AON en meer. Dat is ook de reden dat hij en medeoprichter Rogier van Hoorn, het programma HelloFysio zijn begonnen.

Bewezen effectief

Het resultaat mag er zijn; volgens de Radboud Universiteit blijkt deze aanpak effectief. Met minder HelloFysio-behandelsessies behaal je hetzelfde resultaat als bij face-to-face fysiotherapie met lichamelijk contact. Wil je meer weten? Lees dan het volledige artikel hieronder of bekijk deze op de Radar+website.

Altijd op de hoogte.
Schrijf je in voor de vitaliteitsupdate.

HC Health maakt gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan. Meer weten over deze cookies?