HelloEnergy, dé oplossing tegen stress gerelateerde klachten

HelloEnergy is een online platform waarmee je alle medewerkers een preventieve oplossing voor stress gerelateerde klachten kunt bieden.  Medewerkers krijgen inzicht in hun huidige energiecapaciteit, kunnen zelfstandig werken aan hun gezondheid en ontvangen persoonlijke coaching waar nodig.

Stressmanagement

In het kort

  • Digitale zelfhulpmodule voor alle medewerkers
  • Zelfstandig werken aan gezondheid
  • Overal en altijd beschikbaar
  • Persoonlijke coaching waar nodig

Return on Health

  • Afname in stress gerelateerde klachten
  • Meer energie en vitaliteit
  • Verbetering in productiviteit en werkbeleving
  • Aanname van gezonde leef- en werkstijl
Energy Check

Inzicht in persoonlijke energiebalans

Op basis van een online vragenlijst (Energy Check) krijgen medewerkers inzicht in hun persoonlijke energiebalans. Het profiel geeft weer hoe iemand scoort op zijn of haar fysieke, mentale, emotionele en spirituele energie.

De uitslag van de Energy Check kan ook op bedrijfsniveau worden gegenereerd om inzicht te krijgen hoe het met de energiebalans in de organisatie is gesteld.

Zelf aan de slag voor meer energie

Omdat de HelloEnergy platform overal en altijd beschikbaar is, kunnen medewerkers zelfstandig aan de slag met hun gezondheid. HelloEnergy biedt betrouwbare informatie en oefeningen die aanzetten tot persoonlijk leiderschap en daadwerkelijke gedragsverandering.

Stressmanagement
Stressmanagement

Ondersteuning waar nodig

Waar nodig kan de werknemer een beroep doen op een Energycoach. Met de Energycoach staat er altijd een professional voor je klaar. 

Onze coach geeft praktische tips die eenvoudig en haalbaar zijn. Zo worden gezonde gewoontes aangeleerd, die helpen om de dag energiek te beleven, zowel thuis als op het werk.

Wil jij weten wat een investering in HelloEnergy jouw organisatie op kan leveren? Vraag dan een QuickScan aan!

Esther van Dijk over HelloEnergy

''HelloEnergy heeft voor Teva niet alleen voor een afname in verzuim gezorgd, maar ook een toename in bewustwording omtrent het belang van gezondheid binnen de organisatie''

Esther van Dijk, Manager learning & development @ Teva

Ontvang de factsheet van HelloEnergy

Vitaliteitsscan - dit levert het op

We gebruiken jouw gegevens om je de factsheet te delen per e-mail. Hiernaast ontvang je maximaal een keer per maand een relevante update. Gegevens worden niet gedeeld, uitschrijven kan altijd.

Privacy policy

HC Health maakt gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan. Meer weten over deze cookies?