image/svg+xml

HelloYou, hét wellbeing-platform voor vitale medewerkers

De online modules van het wellbeing-platform bieden medewerkers handvatten om zowel zelfstandig als onder professionele begeleiding aan de slag te gaan met hun vitaliteit. Van het realiseren van een ergonomische werkplek tot het optimaliseren van de energiebalans.

Een complete oplossing

Voor vitaal hybride werkende medewerkers

Vijf praktische modules bieden jouw medewerkers handvatten om zo vitaal en productief mogelijk te kunnen werken.

Fysiotherapie

Snel en gemakkelijk een toename in fysieke vitaliteit

De online kennisbank van HelloFysio biedt een snelle en gemakkelijke oplossing bij fysieke klachten. Praktische en wetenschappelijk onderbouwde informatie over 133 klachten zijn hier in een paar klikken beschikbaar.

Komen je medewerkers er zelfstandig niet uit? Onze gecertificeerde bedrijfsfysiotherapeuten staan altijd op korte termijn klaar voor een persoonlijke afspraak.

Snel en gemakkelijk een <strong>toename in fysieke vitaliteit</strong>
Energie

Presteren vanuit een optimale energiebalans

Op basis van een Energy Check krijgen jouw medewerkers inzicht in hun persoonlijke energiebalans. Aansluitend kunnen zij zelfstandig aan de slag met 12 online trainingsmodules.

Komen je medewerkers er zelfstandig niet uit? Onze vitaliteitscoaches staan altijd op korte termijn klaar voor een persoonlijke afspraak.

Presteren vanuit een <strong>optimale energiebalans</strong>
Bewegen

Toename in productiviteit door work-outs en energizers

Met de (online) faciliteiten van HelloFit bieden we jouw medewerkers handvatten om in beweging te komen. In de video on demand module zijn 72 work-outs altijd en overal beschikbaar.

Ook kunnen er team energizers en live work-outs onder begeleiding van een beweegcoach worden gevolgd.

<strong>Toename in productiviteit</strong> door work-outs en energizers
Thuiswerken

Gezond en ergonomisch thuiswerken

Op een kostenefficiënte manier ondersteunen we jouw medewerkers om zelfstandig aan de slag te gaan met vitaal werken vanuit huis. Diverse actuele thema's komen in deze module aan bod. Denk bijvoorbeeld aan het realiseren van een optimale weerstand en een ergonomische werkplek.

Aanvullend zijn er diverse e-mail challenges beschikbaar die jouw medewerkers activeren om zelfstandig aan de slag te gaan met hun vitaliteit.

<strong>Gezond en ergonomisch</strong> thuiswerken
Webinars

Verbreden van vitale kennis met dagelijkse webinars

Een dagelijks programma aan webinars en virtuele trainingen waar jouw medewerkers aan deel kunnen nemen. Diverse actuele thema’s zoals het inrichten van je (thuis)werkplek en preventieve oefeningen om fysieke klachten te voorkomen komen onder andere aan bod.

<strong>Verbreden van vitale kennis</strong> met dagelijkse webinars

Vitale opdrachtgevers die gebruik maken van HelloYou

Vitale opdrachtgevers die gebruik maken van HelloYou
Ontvang de brochure