image/svg+xml

Social Handprint

HC Health is 25 jaar gelden opgericht vanuit de visie en drive de zorg te verbeteren door in te zetten op preventie, amplitie en zelfmanagement. Impact first zit verankerd in ons DNA. Door ons te richten op de vitaliteit van werkend Nederland, dragen we bij aan een mooiere wereld.

Visie op Corporate Sustainability

Als full-service vitaliteit bureau van werkend Nederland maken we de meeste impact op het thema sociale verantwoordelijkheid en in het bijzonder de vitaliteit van onze eigen medewerkers en die van onze klanten. Onze missie is het om het heel normaal te maken om te werken aan je eigen vitaliteit, tijdens het werk. Zie ook ons manifest: Manifest van HC Health. Als social enterprice hebben we behoorlijk bestuur en milieu vanzelfsprekend ook hoog in het vaandel staan. Zo willen we bijdragen aan een duurzame toekomst voor onze eigen medewerkers, de medewerkers van onze klanten en de samenleving als geheel.

<h2>Visie op Corporate Sustainability</h2>

Impact: vitale mensen brengen de wereld in beweging


Door ons te richten op werkgevers in Nederland en onze diensten aan te bieden aan hun werknemers maken we een positieve impact in de gehele maatschappij. Circa 250.000 medewerkers hebben via hun werkgever toegang tot onze dienstverlening en ons doel is om in 2027 één miljoen mensen te bereiken. Vitale medewerkers zijn niet alleen productiever en kunnen beter omgaan met de veranderingen in de maatschappij, zij hebben ook meer energie over na het werk om op hun eigen manier een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij, gemeenschappen, vrienden, familie en (on)bekenden.

<h2>Impact: vitale mensen brengen de wereld in beweging</h2>

Hoe HC Health haar ambities op SDG versterkt

Om onze ambities op SDG, kracht bij te zetten committeren we ons aan onder andere aan het volgende:

We meten en publiceren onze impact
Op basis van de Social Handprint en de CO2 prestatie ladder meten en publiceren we onze impact.

Net Zero voor 2030
We hebben ons tot doel gesteld om voor 2030 net zero emissies te hebben. We publiceren onze doelstellingen bij het Science Based Target Initiative.

1% naar goede doelen
1% van de winst gaat naar goede doelen en initiatieven die de vitaliteit van kwetsbare groepen in de samenleving bevorderen.

<h2>Hoe HC Health haar ambities op SDG versterkt</h2>
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Corporate Sustainability

De visie en beleid op Corporate Sustainability van HC Health

Sustainable Development Goals

Social Handprint

HC Health langs een internationale meetlat van SDG's

Ontdek meer over HC Health

Over ons

Dit is HC Health!

HC Health is hét full service vitaliteitsbureau van hybride werkend Nederland.

Informatiebeveiliging

Databeveiliging

HC Health voldoet aan de hoogste standaarden rondom informatiebeveiliging in de zorg.

Contact

Hulp nodig?

Loop jij tegen uitdagingen aan binnen jouw organisatie? We komen graag met je in contact.

Heb je vragen?

Complexe vraagstukken op het gebied van duurzame inzetbaarheid zijn voor HC Health dagelijkse kost. We zijn benieuwd naar de uitdagingen van jouw organisatie en komen graag met je in contact.
Neem vrijblijvend contact op