image/svg+xml

Manifest van HC Health

HC Health heeft meer dan 25 jaar ervaring in het verwezenlijken van vitale, energieke en gelukkige medewerkers. 247.632 medewerkers maken al gebruik van ons well-being platform, vitaliteitscoaching, fysiotherapie en meer. Zo maken we impact op productiviteit, verzuim en duurzame inzetbaarheid.

Niet-normaal vitaal

Ongezonde gewoontes. In veel werkomgevingen wordt dit als ‘normaal’ gezien. Maar uit onderzoek blijkt dat slechts 8 ongezonde gedragingen samen 15 chronische aandoeningen veroorzaken die goed zijn voor maar liefst 80% van de totale ziektekosten wereldwijd. Het gevolg? Medewerkers worden steeds ongezonder en zitten minder goed in hun vel, waardoor ze uitvallen met fysieke en mentale klachten. En dat veroorzaakt onnodig productiviteitsverlies en verzuim. Dat is toch niet normaal?! Het moet écht anders.

HC Health zorgt ervoor dat jouw medewerkers zich niet-normaal vitaal gaan gedragen. Ze pakken vaker de trap, ook al is er een lift. Tijdens een zoom meeting staan ze uitgebreid te stretchen, ook al levert het wat nieuwsgierige blikken van collega’s op. Ze maken een iets langere wandeling, juist net voor die belangrijke deadline. En ze plannen een gesprek met een coach, óók als het nog niet ‘erg genoeg’ is...

Gezond en vitaal, dát is normaal!

HC Health ontwikkelt, samen met jou, succesvolle vitaliteitsstrategieën en innovatieve oplossingen waarmee jij een aantrekkelijk, vitaal voorbeeld in de markt wordt. Samen met tevreden en vitale medewerkers werken we aan het verlagen van ziekteverzuim én het verhogen van de productiviteit. We gaan door totdat het volledig normaal is dat minimaal één miljoen medewerkers hun werk iedere dag - met kleine stapjes - vitaler en gezonder kunnen maken. Daar wordt iedereen beter van! Werk daarom tijdens je werk ook aan jezelf. Dat is heel normaal.

Sander de Casparis
"Dat een gezonde leefstijl goed voor je is, weten we allemaal. Maar toch is het makkelijker gezegd dan gedaan. Tegenwoordig is de ongezonde route snel genomen. Bij HC Health vinden we dat niet normaal. Een gezonde en vitale leefstijl, dat is pas normaal."
Sander de Casparis
Directeur van HC Health

Ontdek meer over HC Health

Over ons

Dit is HC Health!

HC Health is hét full service vitaliteitsbureau van hybride werkend Nederland.

Informatiebeveiliging

Databeveiliging

HC Health voldoet aan de hoogste standaarden rondom informatiebeveiliging in de zorg.

Contact

Hulp nodig?

Loop jij tegen uitdagingen aan binnen jouw organisatie? We komen graag met je in contact.

Heb je vragen?

Complexe vraagstukken op het gebied van duurzame inzetbaarheid zijn voor HC Health dagelijkse kost. We zijn benieuwd naar de uitdagingen van jouw organisatie en komen graag met je in contact.
Neem vrijblijvend contact op