image/svg+xml

Dit is HC Health!
Happy, healthy, inspired.

Wij zijn het vitaliteitsbureau van o.a. ING, ABN AMRO, NN Group en Achmea. 247.632 Medewerkers maken gebruik van ons wellbeing-platform, vitaliteitscoaching, fysiotherapie en meer. Zo maken we impact op productiviteit, verzuim en duurzame inzetbaarheid.

Onze ambitie

Vitale medewerkers brengen de wereld in beweging

Samen met onze klanten geloven wij dat vitale medewerkers de wereld in beweging brengen. Het is dan ook onze missie om voor 2027 één miljoen medewerkers naar een hoger gezondheidsniveau te brengen.

Het stimuleren van gedragsverandering staat daarbij centraal. Dit doen wij middels een succesvolle gedragsverandering methodiek.

Vitale medewerkers brengen de wereld in beweging
Rogier & Sander
"Het is onze visie om bedrijven te ondersteunen in het opbouwen van een vitaal personeelsbestand. Dit doen wij door middel van unieke zelfhulpmodules, persoonlijke coaching en het aanleren van gezonde gewoontes."
Rogier & Sander
Directeuren - HC Health

Terug naar toen

Het is januari 1997 als Rogier van Hoorn en Sander de Casparis het bedrijf ‘Van Hoorn & De Casparis Fysiotherapie’ oprichtten. Met hun dosis kennis van fysiotherapie, ontwikkelden ze hun eigen stoelmassage KATA, dat ze bij diverse klanten in Nederland uit mochten zetten.

Door de jaren heen werden de klantbehoeftes steeds breder: de klant wilde meer dan alleen fysiotherapie en stoelmassages. In 2002 werd daarom H&C Health Promotions opgericht. Vijftien jaar later werd deze naam veranderd in HC Health.

Terug naar toen

Heb je vragen?

Complexe vraagstukken op het gebied van duurzame inzetbaarheid zijn voor HC Health dagelijkse kost. We zijn benieuwd naar de uitdagingen van jouw organisatie en komen graag met je in contact.

Vitale opdrachtgevers van HC Health

Vitale opdrachtgevers van HC Health
Neem vrijblijvend contact op