Happy, healthy,
inspired
Vitaliteit laat je
zien

Vitale medewerker

Vitale medewerkers brengen de wereld in beweging

HC Health is hèt full-service vitaliteitsbureau van werkend Nederland. Onze digitale stepped-care dienstverlening ondersteunt tal van grote organisaties in Nederland in het effectief opzetten en uitvoeren van een vitaliteitsbeleid op maat.

Dit beleid biedt doelgerichte oplossingen voor veel voorkomende vitaliteitsproblemen op verschillende niveaus, namelijk organisatie, leidinggevende en medewerker. Door de creatie van gezonde werkgewoontes dragen wij bij aan het terugdringen van ziekteverzuim en het vitaliseren van je medewerkers.

Ons portfolio

Met trots ondersteunen wij al 21 jaar organisaties zoals KLM, ABN AMRO en ANWB in het optimaliseren van de duurzame inzetbaarheid op de werkvloer. 

Samen geloven wij dat vitale medewerkers de wereld in beweging brengen. Benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We komen graag met je in contact!

Duurzame inzetbaarheid medewerkers

Blijft op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen omtrent duurzame inzetbaarheid.

Volg ons op LinkedIn!

Sander en Rogier

Terug naar toen

Het is januari 1997 als Rogier van Hoorn en Sander de Casparis het bedrijf ”Van Hoorn & De Casparis Fysiotherapie” oprichten. Vanuit hun kennis over fysiotherapie ontwikkelden ze hun eigen stoelmassage KATA dat ze bij diverse klanten in Nederland uit mochten zetten.

Door de jaren heen werden de klantbehoeftes steeds breder. Omdat fysiotherapie en stoelmassages niet meer voldoende was, richtten ze in 2002 H&C Health Promotions op. 15 jaar later werd deze naam gewijzigd naar HC Health.

We helpen met meer dan 70 professionals verdeeld over 35 locaties uiteenlopende organisaties zoals ABN AMRO, ANWB, KLM en Aon.

Vandaag de eerste stap zetten om jouw organisatie in topvorm te krijgen.

HC Health maakt gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan. Meer weten over deze cookies?