Start de online cursus
'Voorkom Burn-outs in jouw team en organisatie'

In tien jaar tijd is het percentage werknemers dat burn-out klachten heeft, fors gestegen. Maar liefst 1 op de 6 werknemers ervaarde deze klachten in 2018. HC Health ontwikkelde daarom speciaal voor alle HR medewerkers in Nederland een gratis online cursus over burn-out preventie.

Effect burn-out preventie op Return on Health

De impact van stress en burn-out is enorm op zowel de werknemer als werkgever. Door dit effectief aan te pakken is het mogelijk om het aantal medewerkers met een burn-out, en de kosten die daarbij komen kijken, sterk te verminderen. Voor organisaties kan het werken aan burn-out preventie daarom vele voordelen opleveren.

''Ben jij werkzaam in HR? Volg dan de gratis online cursus over burn-out preventie!''
Daan van Benthem
Daan van Benthem
Vitaliteitsconsultant

Vitaliteitsmanagement gericht op burn-out preventie

Burn-out preventie begint bij het opstellen van een strategisch vitaliteitsbeleid. Maar waar moet je beginnen en hoe zorg je voor een aanpak die werkt? Sander legt je graag uit hoe je door het ontwikkelen van een strategisch vitaliteitsbeleid het aantal burn-out klachten sterk kan verminderen.

''Ik kan iedere HR mederwerker de gratis online cursus over burn-out preventie aanraden!''
Sander de Casparis
Medeoprichter HC Health

Burn-out preventie voor leidinggevende

Als leidinggevende ben je verantwoordelijk voor het welzijn van je teamleden. Vanuit deze rol is het daarom belangrijk dat je werkt aan het voorkomen van een burn-out. Edwin van der Scheer voorziet je graag van een aantal tips die je als leidinggevende kunt toepassen voor het creëren van gezonde en vitale teams. In zijn andere blog legt hij de nadruk op het bespreekbaar maken van vitaliteit door middel van een waarderend gesprek.

''Voorkom stress op de werkvloer en schrijf je in voor de gratis burn-out preventie cursus.''
Edwin van der Scheer
Vitaliteitsconsultant

Hoe kan je als medewerker een burn-out voorkomen?

Veel organisaties waar we als full service vitaliteitsbureau voor werken, veranderen continue. Dit vergt een zeker aanpassingsvermogen van de medewerkers en zorgt vaak voor werkstress. Dat kost veel energie en kan uiteindelijk leiden tot overspanning, burn-out en zelfs depressie. Het feit dat het bij veel organisaties een taboe is om te ontspannen op werk, helpt hier niet bij. Zaak dus om stress te managen met deze 5 tips van Rogier van Hoorn!

''Wil je burn-out binnen jouw organistatie voorkomen? Volg dan de gratis online cursus burn-out preventie.''
Rogier
Rogier van Hoorn
Medeoprichter HC Health

HC Health maakt gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan. Meer weten over deze cookies?