Onze adviesraad

We hebben de beste en meest innovatieve denkers samengebracht op de meest essentiële domeinen van well-being en technologie. Met de strategische adviezen en innovatieve ideeën versterken en ondersteunen onze deskundige adviseurs onze organisatie op alle fronten.

De expertise, kennis en ervaring achter onze dienstverlening

Onze adviesraad bestaat uit toonaangevende experts en beschikken over kennis en inzichten die ze inzetten om onze organisatie naar nieuwe hoogten te tillen. Ze spelen een essentiële rol bij het vormgeven van onze dienstverlening op het gebied van duurzame inzetbaarheid en Health & Performance.

Hun expertisegebieden vormen samen de ultieme combinatie van kennis en ervaring, wat ons in staat stelt om marktgerichte oplossingen te bieden.

Van onze directeur

“Met toegewijde adviseurs aan boord, streven we naar voortdurende vooruitgang, waarbij we samen een pad banen naar een toekomst van innovatie en prestatie.

En wij stoppen niet totdat het heel normaal is om tijdens je werk, ook aan je well-being te werken.”

Rogier van Hoorn

Directeur bij HC Health

Onze adviesraad

Gezondheidsinnovator & ondernemer

Dr. Marnix Hoppener

Naast expert in gezondheidscommunicatie en gedragsverandering, is Dr Hoppener ook een ervaren arts en PMO-specialist, die een cruciale rol speelt in het vormgeven van een gezondere toekomst.

Met zijn startup Followeb, winnaar van Dragons' Den tijdens de Dutch Health Week, heeft Marnix Hoppener bewezen dat hij niet alleen een visionair is, maar ook een succesvolle ondernemer. Followeb, een digitaal platform dat mondzorgverleners helpt kinderen beter voor hun tanden te zorgen, illustreert hoe technologie effectief kan worden ingezet voor gezondheidsbevordering.

Dr. Marnix Hoppener
Klinisch neuropsycholoog

Dr. Erik Matser

Dr. Matser heeft als onderzoeker aan de Cornell University in New York profboksers begeleid. Daarnaast was hij werkzaam als neuropsycholoog bij het St. Anna Ziekenhuis in Geldrop. Zijn expertise bracht hem ook naar de sportvelden van Chelsea FC en Swansea City AFC in de Engelse Premier League. Momenteel runt hij een eigen polikliniek voor neuropsychologie in Helmond.

Zijn bijdragen aan de wetenschap zijn niet onopgemerkt gebleven; hij heeft gepubliceerd in vooraanstaande wetenschappelijke tijdschriften zoals JAMA, Neurology en The Lancet Neurology.

Dr. Erik Matser
Strategie- en transformatiespecialist

Tom Busard

Tom Busard is een veelzijdige professional met ervaring in diverse sectoren. Als voormalig voorzitter van de Association of Postconsumer Plastic Recyclers heeft hij zich intensief beziggehouden met de uitdagingen en oplossingen binnen plastic recycling, wat zijn betrokkenheid bij duurzaamheid en milieu-initiatieven onderstreept.

Daarnaast is Tom een autoriteit op het gebied van financieel management en waardecreatie.

Tom Busard
SaaS-executive

Frank van Vliet

Frank van Vliet is een doorgewinterde executive met een bewezen staat van dienst in het transformeren en laten groeien van bedrijven in (inter)nationale SaaS-omgevingen binnen diverse industrieën.

Zijn passie is het creëren van succes als SaaS-ondernemer door unieke digitale bedrijfsstrategieën te ontwikkelen en te implementeren voor winstgevende groei, waardecreatie, innovatie en operationele uitmuntendheid, terwijl hij een team van uiterst bekwame, gedreven en enthousiaste professionals inspireert en opbouwt.

Frank van Vliet
Arbeidssocioloog

Thijmen Zoomer

Thijmen Zoomer is een ervaren data scientist, onderzoeker en arbeidssocioloog met een bewezen staat van dienst in het analyseren van complexe datasets en het ontdekken van inzichten in arbeidsmarkttrends en organisatorische dynamieken.

Hij combineert zijn expertise in data-analyse met zijn begrip van arbeidssociologie om waardevolle inzichten te leveren die organisaties helpen bij het nemen van strategische beslissingen.

Thijmen Zoomer

Ontdek meer over HC Health

Sustainable Development Goals

Social Handprint

HC Health langs een internationale meetlat van SDG's

Beveiligen van systemen en data

Informatiebeveiliging

De hoogste standaarden rondom informatiebeveiliging in de zorg

Onderscheidingen

Awards van HC Health

Top 10 van Employee Wellness Solutions Companies in Europe 2022

Hulp nodig?

Complexe vraagstukken op het gebied van duurzame inzetbaarheid zijn voor HC Health dagelijkse kost. We zijn benieuwd naar de uitdagingen van jouw organisatie en komen graag met je in contact.
Plan een adviesgesprek