image/svg+xml

Inspireren en motiveren met unieke workshops vitaliteit

Workshops vitaliteit resulteren in meer productiviteit en bevlogenheid op de werkvloer. Daarom biedt HC Health diverse interactieve workshops vitaliteit aan, waarmee duurzame gedragsverandering wordt gerealiseerd. En dat wil je. Want vitale medewerkers zijn tenslotte productiever en gelukkiger!

Workshops vitaliteit in het kort

 • Online of incompany presentatie van 1 uur of 4 uur
 • Geschikt voor 8 tot 100 deelnemers
 • Keuze uit 43 workshops over diverse vitaliteitsthema’s
 • Eerste stap richting gedragsverandering

Return on Health van workshops vitaliteit

 • Realiseren van langdurige gezonde werk- en leefgewoontes
 • Medewerkers pakken de regie over hun vitaliteit
 • Praktische handvatten om vitaliteit te vergroten
 • Toename in productiviteit en tevredenheid

HelloLive

Hét webinar platform voor werkend Nederland

Wil jij je medewerkers uitdagen om zichzelf te blijven ontwikkelen? Waardoor zij nóg gemotiveerder en vitaler worden? Dat kan. Met de unieke online workshops vitaliteit van HelloLive worden jouw medewerkers geïnspireerd om actief aan de slag te gaan met hun vitaliteit.

HelloLive biedt een divers aanbod met maandelijkse webinars gebaseerd op de wetenschap, gegeven door experts met jaren aan ervaring. Over onderwerpen die jouw medewerkers verder gaan helpen. Klinkt goed, toch?

Wat kan ik van het HelloLive rooster verwachten?

Elke maand faciliteert HelloLive een uniek webinar die samenhangt met een thema, gegevens door een expert met jaren aan ervaringen.

Denk hierbij aan sprekers als Merijn van de Laar (slaapwetenschapper), Erik Matser (klinisch neuropsycholoog) en Christiaan Vinkers (psychiater en hoogleraar).

Lees meer over het HelloLive rooster van 2023 in de brochure.

Hét webinar platform voor werkend Nederland
Workshops op aanvraag

Relevante workshops, online of offline

Tijdens een workshop op aanvraag leren we jouw medewerkers nieuwe gezonde werk- en leefgewoontes aan. Zo realiseren ze gezonde gedragsverandering op het gebied van duurzame inzetbaarheid.

Onze workshops vitaliteit worden gegeven door experts met minimaal vijf jaar ervaring in hun vakgebied. Met als doel? Jouw medewerkers inspireren en motiveren over vitaliteit.

Ontdek het meest complete aanbod van Nederland!

Met 43 inspirerende vitaliteit workshops op gebied van fysieke vitaliteit, mentale vitaliteit en werk & carrière, beschikt HC Health over het meest complete aanbod van Nederland.

De mogelijkheden? Die zijn eindeloos. Dus speelt er een specifiek thema waar je graag mee aan de slag wilt? Geen probleem. Neem vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee.

Ontdek ons volledige aanbod in de brochure.

Relevante workshops, online of offline

Wat levert vitaliteit op?

Op basis van het 3V-verandermodel helpen onze vitaliteitscoaches jouw medewerkers om nieuwe, gezonde gewoontes te creëren. Op een leuke en eenvoudige manier. Ze worden geactiveerd om actief aan de slag te gaan met hun eigen well-being. Maar liefst 90% van de deelnemers creëert tijdens onze workshops vitaliteit een blijvende verandering in werk- en leefgedrag.

Alle praktische voordelen op een rij
 • Workshops op maat voor jouw organisatie;
 • Toegankelijk voor alle medewerkers;
 • Keuze uit 43 unieke workshops;
 • Inspirerende sprekers met jaren aan ervaring.


Wat levert vitaliteit op?

Vitale opdrachtgevers van HC Health

Vitale opdrachtgevers van HC Health
Ontdek alle voordelen

Ga aan de slag met de vitaliteit van jouw medewerkers

Ik ontvang graag de brochure over de vitaliteitsworkshops en ga akkoord met het ontvangen van gerelateerde informatie van HC Health per mail (privacyverklaring).

Ga aan de slag met de vitaliteit van jouw medewerkers
Ontvang de brochure