image/svg+xml

HelloYou, hét well-being platform voor vitale medewerkers

De online modules van het well-being platform bieden medewerkers handvatten om zowel zelfstandig als onder professionele begeleiding aan de slag te gaan met hun vitaliteit. Van het realiseren van een ergonomische werkplek tot het optimaliseren van de energiebalans.

Een complete oplossing

Voor vitaal hybride werkende medewerkers

Acht praktische modules bieden jouw medewerkers handvatten om zo vitaal en productief mogelijk te kunnen werken.

Fysiotherapie

Snel en gemakkelijk een toename in fysieke vitaliteit

De online kennisbank van HelloFysio biedt een snelle en gemakkelijke oplossing bij fysieke klachten. Praktische en wetenschappelijk onderbouwde informatie over 133 klachten zijn hier in een paar klikken beschikbaar.

Komen je medewerkers er zelfstandig niet uit? Onze gecertificeerde bedrijfsfysiotherapeuten staan altijd op korte termijn klaar voor een persoonlijke afspraak.

Snel en gemakkelijk een <strong>toename in fysieke vitaliteit</strong>
Energie

Presteren vanuit een optimale energiebalans

Op basis van een Energy Check krijgen jouw medewerkers inzicht in hun persoonlijke energiebalans. Aansluitend kunnen zij zelfstandig aan de slag met 20 online trainingsmodules.

Komen je medewerkers er zelfstandig niet uit? Onze vitaliteitscoaches staan altijd op korte termijn klaar voor een persoonlijke afspraak. Dit kan zowel online als op locatie!

Presteren vanuit een <strong>optimale energiebalans</strong>
Bewegen

Toename in productiviteit door work-outs en energizers

Met de unieke en diverse sport- en ontspanningslessen van HelloFit worden jouw medewerkers gemotiveerd om in beweging te komen. Met ruim 90 on demand work-outs, een ruim aanbod van live-trainingen en online energizers gaan jouw medewerkers aan de slag met hun fysieke en mentale vitaliteit.

Liever een training of energizer op locatie? Ook dat is mogelijk! Zo voelen jouw medewerkers zich lekkerder in hun vel voelen en gaan zijn gelukkiger door het leven.

<strong>Toename in productiviteit</strong> door work-outs en energizers
Werkplek

Voorkom lichamelijke klachten met een ergonomische werkplek

Met uiteenlopende e-learning modules ondersteunen wij jouw medewerkers om zelfstandig een ergonomische werkplek in te stellen. Van het verstellen van de stoel, tot tips en tricks om ergonomisch te werken met een muis.

Komen jouw medewerkers er zelf niet uit? Geen probleem! Onze gecertificeerde werkplekadviseurs staan altijd op korte termijn klaar voor een professioneel consult. Dit kan zowel online als op locatie!

Voorkom lichamelijke klachten met <strong>een ergonomische werkplek</strong>
Webinars

Verbreden van vitale kennis met dagelijkse webinars

Inspireer jouw medewerkers met ons unieke programma aan webinars. HelloLive biedt een divers aanbod met maandelijkse webinars gebaseerd op de wetenschap, gegeven door experts met jaren aan ervaring. Over onderwerpen die jouw medewerkers verder gaan helpen. Klinkt goed, toch?

Speelt er een specifiek thema waar je graag mee aan de slag wilt? Geen probleem! Onze experts organiseren graag een online workshop voor jouw organisatie. Dit kan zowel online als op locatie!

Wat kan ik van het HelloLive rooster verwachten?

Ontdek hier de inspirerende webinars van Q2 met als kwartaalthema 'Meer bewegen, minder zitten':

* April | Alles overwinnen van Maaike Bennink
* Mei | Denken is bewegen van Mark Miras
* Juni | Elementen van succes van Erik Matser

<strong>Verbreden van vitale kennis</strong> met dagelijkse webinars
Nutrition

Optimaliseer de well-being van medewerkers met voedingsadvies

Gezond eten hoeft echt niet altijd saai of minder smakelijk te zijn. Hoe? Dat ontdekken jouw medewerkers met HelloNutrition. Met gevarieerde gezonde recepten, tips en tricks inspireren we jouw medewerkers om een gezond, maar smaakvol voedingspatroon te ontwikkelen.

Komen jouw medewerkers er zelf niet uit? Geen probleem! Onze gecertificeerde voedingsexperts staan altijd op korte termijn klaar voor een professioneel consult. Dit kan zowel online als op locatie!

Optimaliseer de well-being van medewerkers met <strong>voedingsadvies</strong>
Gewoonte creatie

Creëer gezonde en duurzame gewoontes eenvoudig en snel

Duurzame gewoontes creëren kan een hele uitdaging zijn. Daarom hebben we in de HelloHabit+ module een wetenschappelijk model geïntegreerd, waardoor het creëren van nieuwe gewoontes niet alleen makkelijker, maar ook leuker wordt! Met onze wekelijkse life hacks inspireren we jouw medewerkers en worden gezonde keuzes simpel gemaakt.

Lukt het jouw medewerkers niet om zelfstandig duurzame gewoontes te creëren? Geen probleem! Onze vitaliteitscoaches staan altijd op korte termijn klaar voor een professioneel consult. Dit kan zowel online als op locatie!

Creëer gezonde en <strong>duurzame gewoontes</strong> eenvoudig en snel
Journeys

Medewerkers worden expert van hun eigen gezondheid

De online leerprogramma's van HelloJourney faciliteert jouw medewerkers in het realiseren van langdurige gedragsverandering op het gebied van duurzame inzetbaarheid.

Met unieke video's, uitdagende lessen en opdrachten volgen jouw medewerkers zelfstandig een journey die bij hen past. Zo nemen ze de regie in eigen handen en zetten ze een stap naar een gelukkiger en gezonder leven.

Medewerkers worden <strong>expert van hun eigen gezondheid</strong>

Vitale opdrachtgevers die gebruik maken van HelloYou

Vitale opdrachtgevers die gebruik maken van HelloYou
Ontvang de brochure