Preventief medisch onderzoek, gezondheid in één oogopslag

Het Preventief Medisch Onderzoek (PMO) levert door middel van een uitgebreid gezondheidsrapport inzicht in de persoonlijke gezondheid en vitaliteit van jouw medewerkers. Op basis van dit rapport gaat onze vitaliteitsadviseur direct aan de slag met vervolginterventies.

Preventief Medisch Onderzoek

In het kort

  • Recente wetenschappelijke inzichten
  • Diagnose voor medisch, mentaal en fysiek
  • Voorspelling op verzuim en productiviteitsverlies
  • Inzicht op zowel individueel- als macroniveau
  • Volgens Nederlandse richtlijnen en wetgeving

Return on Health

  • Gemiddelde deelname van 50-70%
  • 70% verbeteringen in vitaliteit en werkvermogen
  • Tot 20% verzuimreductie
  • 90% waardering van de werknemers voor initiatief
  • Verbeterde duurzame inzetbaarheid

Maatwerk door goede projectafstemming

Het opzetten van een PMO kost je geen moeite: wij zorgen voor de communicatiecampagne en een hoog percentage deelnemers. Samen bekijken we welke modules het beste bij jouw organisatie en het type werkzaamheden past. We onderzoeken de te verwachte uitkomst en de vervolginterventies, zodat er maximaal rendement wordt behaald.

Preventief Medisch Onderzoek - projectafstemming
Preventief Medisch Onderzoek - Communicatiecampagne

Een optimaal bereik voor jouw PMO door een effectieve communicatie

Communicatie is de cruciale factor in het activeren van de medewerkers en daarom stellen we een effectieve gezondheidscampagne op. Daarnaast organiseren we inspiratiesessies en gezondheidsmarkten om het preventief medisch onderzoek te promoten en het aantal aanmeldingen te optimaliseren.

 

Zonder werkonderbreking testen op gezondheid

Het preventief medisch onderzoek bestaat uit een online vragenlijst en een aantal fysieke testen. Deze testen kunnen zowel zelfstandig thuis als onder begeleiding worden uitgevoerd. Alle resultaten worden verwerkt in een wetenschappelijk onderbouwd e-healthplatform.

Preventief Medisch Onderzoek - Health Check
Preventief Medisch Onderzoek - Coachingsgesprek

Persoonlijk adviesgesprek gericht op gedragsverandering

Tijdens het invullen van het PMO geven medewerkers aan of zij openstaan voor een coachgesprek. Zij krijgen dan op basis van de uitkomsten van de vragenlijst advies die persoonlijke gezondheid en duurzame inzetbaarheid bevorderen.

Onze gecertificeerde leefstijlcoaches hebben minimaal 5 jaar ervaring bij grote organisaties in Nederland

 

Direct helder inzicht door een PMO macrorapportage

Als alle deelnemers het preventief medisch onderzoek hebben ondergaan, bespreken we met jou als werkgever het macro gezondheidsrapport. In dit rapport zie je hoe het gesteld is met de gezondheid van jouw medewerkers. Ook krijg je inzicht in de belangrijkste gezondheidsrisico’s en kansen ten aanzien van verzuim en productiviteit.

Preventief Medisch Onderzoek - Macrorapportage

Ontvang jij graag een macro gezondheidsrapport van jouw organisatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

Ontvang de factsheet van PMO

Vitaliteitsscan - dit levert het op

We gebruiken jouw gegevens om je de factsheet te delen per e-mail. Hiernaast ontvang je maximaal een keer per maand een relevante update. Gegevens worden niet gedeeld, uitschrijven kan altijd.

Privacy policy

HC Health maakt gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan. Meer weten over deze cookies?