image/svg+xml

Top 10 Employee Wellness Solutions Companies in Europe 2022

HR tech Outlook, een vooraanstaande HR-Technology community in Europa, bracht recent haar ‘Employee Wellness special magazine’ uit. Daarin werd HC Health bekroond met een plaats in de top 10 van Employee Wellness Solutions Companies in Europe 2022.

Sander de Casparis
"Door onze unieke stepped care aanpak, inclusief zelfhulpmodules, ondersteunen we onze gebruikers bij het veranderen van hun gedrag om welzijnsklachten te voorkomen.”
Sander de Casparis
Directeur van HC Health

Bekroond met een plaats in de top 10 van Employee Wellness Solutions Companies in Europe 2022

HR tech Outlook is een vooraanstaande HR-Technology community in Europa en is de go-to bron voor HR-professionals om te leren en ervaringen te delen. Het biedt een kennisplatform voor artikelen over topleveranciers in de HR-sector.

HC Health: Kleine stapjes naar een gezonde werkstijl

De pandemie heeft de grenzen tussen werk en thuis doen vervagen, waardoor werken op afstand het nieuwe normaal is geworden. Deze ingrijpende verandering ging gepaard met de nodige nadelen voor medewerkers. Hierdoor hebben bedrijven behoefte aan initiatieven die medewerkers motiveren om actief deel te nemen aan vitaliteitsprogramma's.

HC Health is een aanbieder van gezondheidsdiensten die uitgebreide vitaliteitsprogramma's levert aan bedrijven. Hiermee wordt de vitaliteit van hun medewerkers vergroot en voldoen ze aan de voorschriften van duurzaamheidsrapportages. Het succes van HC Health is te danken aan de unieke en persoonlijke aanpak.

Bedrijven zijn tegenwoordig gemotiveerd om te zorgen voor hun meest waardevolle bezit - hun personeel - en geven prioriteit aan hun vitaliteit. HC Health heeft met haar integrale aanpak een positieve invloed op bedrijven en verbetert de levenskwaliteit van werkende professionals.

Lees het hele artikel van HR tech Outlook hier.

Ontdek meer over HC Health

Over ons

Dit is HC Health!

HC Health is hét full service vitaliteitsbureau van hybride werkend Nederland.

Informatiebeveiliging

Databeveiliging

HC Health voldoet aan de hoogste standaarden rondom informatiebeveiliging in de zorg.

Contact

Hulp nodig?

Loop jij tegen uitdagingen aan binnen jouw organisatie? We komen graag met je in contact.

Heb je vragen?

Complexe vraagstukken op het gebied van duurzame inzetbaarheid zijn voor HC Health dagelijkse kost. We zijn benieuwd naar de uitdagingen van jouw organisatie en komen graag met je in contact.
Neem vrijblijvend contact op