Top 10 Employee Wellness Solutions Companies in Europe 2022

HR tech Outlook, een vooraanstaande HR-Technology community in Europa, bracht in 2022 haar ‘Employee Wellness special magazine’ uit. Daarin werd HC Health bekroond met een plaats in de top 10 van Employee Wellness Solutions Companies in Europe 2022.

Rogier & Sander
"Ongezonde gewoontes. In veel werkomgevingen wordt dit als ‘normaal’ gezien. Maar wist je ook dat slechts 8 ongezonde gedragingen 80% van de totale ziektekosten vertegenwoordigen? Het moet écht anders. HC Health zorgt ervoor dat jouw medewerkers zich niet-normaal vitaal gaan gedragen."
Rogier & Sander
Directeuren van HC Health

Bekroond met een plaats in de top 10 van Employee Wellness Solutions Companies in Europe 2022

HR tech Outlook is een vooraanstaande HR-Technology community in Europa en is de go-to bron voor HR-professionals om te leren en ervaringen te delen. Het biedt een kennisplatform voor artikelen over topleveranciers in de HR-sector.

HC Health: Kleine stapjes naar een gezonde werkstijl

De pandemie heeft de grenzen tussen werk en thuis doen vervagen, waardoor werken op afstand het nieuwe normaal is geworden. Deze ingrijpende verandering ging gepaard met de nodige nadelen voor medewerkers. Hierdoor hebben bedrijven behoefte aan initiatieven die medewerkers motiveren om actief deel te nemen aan vitaliteitsprogramma's.

HC Health is een aanbieder van gezondheidsdiensten die uitgebreide vitaliteitsprogramma's levert aan bedrijven. Hiermee wordt de vitaliteit van hun medewerkers vergroot en voldoen ze aan de voorschriften van duurzaamheidsrapportages. Het succes van HC Health is te danken aan de unieke en persoonlijke aanpak.

Bedrijven zijn tegenwoordig gemotiveerd om te zorgen voor hun meest waardevolle bezit - hun personeel - en geven prioriteit aan hun vitaliteit. HC Health heeft met haar integrale aanpak een positieve invloed op bedrijven en verbetert de levenskwaliteit van werkende professionals.

Lees het hele artikel van HR tech Outlook hier.

Samen op weg naar succes

Ons platform maakt jouw well-being oplossing slim, leuk en makkelijk te implementeren

<strong>Maatwerk & advies</strong>

Maatwerk & advies

Oplossingen die naadloos aansluiten op de behoeften van jouw organisatie, waarbij ons team advies combineert met volledige ontzorging

<strong>Voorop in activatie</strong>

Voorop in activatie

Innovatieve, data-gedreven en gepersonaliseerde methoden, die worden omarmd door medewerkers voor voortdurende verbetering

<strong>Gedragsverandering</strong>

Gedragsverandering

Wetenschappelijk bewezen methodes vormen een stevig fundament voor duurzame gedragsverandering en organisatorisch succes

Vitale opdrachtgevers van HC Health

Hulp nodig?

Complexe vraagstukken op het gebied van duurzame inzetbaarheid zijn voor HC Health dagelijkse kost. We zijn benieuwd naar de uitdagingen van jouw organisatie en komen graag met je in contact.
Plan een adviesgesprek