image/svg+xml

oplossing voor stress gerelateerde klachten

HelloEnergy biedt een preventieve oplossing voor stress en burn-out gerelateerde klachten. Naast inspirerende workshops, beschikken we over een well-being platform waar medewerkers kunnen werken aan hun vitaliteit.

Een unieke aanpak gericht op zelfmanagement

Energieke en bevlogen medewerkers in 3 stappen

1Zelfhulpmodule

Een unieke zelfhulpmodule voor het optimaliseren van de energiebalans

  • Inzage in de huidige energiebalans
  • 16 inspirerende e-learnings

2Consult op afstand

Vitaliteitscoaches bieden persoonlijke ondersteuning op afstand

  • Professionele vitaliteitscoaches
  • Dezelfde dag nog een afspraak

3Consult op locatie

Op afgesproken tijden een persoonlijk consult bij jou op locatie

  • Vitaliteitscoaching op locatie
  • Aanwezig voor trainingen en advies

Inspirerende vitaliteitsworkshops

Voor het realiseren van gedragsverandering en het creëren van gezonde gewoontes lanceren we HelloEnergy in combinatie met inspirerende vitaliteitsworkshops. Door middel van een wetenschappelijk bewezen methodiek zijn we in staat om gedragsverandering eenvoudig en leuk te maken.

Stap 1

Zelfhulpmodule voor een optimale energiebalans

Op basis van de Energy Check krijgen medewerkers inzicht in hun persoonlijke energiebalans. De resultaten van deze online vragenlijst geven glashelder weer waar ruimte ligt voor verbetering. Zo kunnen medewerkers zelfstandig aan de slag met de 16 inspirerende trainingsmodules. Ze leren dat ze door het maken van gezonde keuzes, lekkerder in hun vel komen te zitten.

Hoe optimaliseer je de energiebalans?

De energiebalans is opgemaakt uit vier bronnen; fysiek, mentaal, spiritueel en emotioneel. Het startpunt in het optimaliseren van de energiebalans is het in kaart brengen van de scores op deze bronnen. Hiervoor maken wij gebruik van de Energy Check; een laagdrempelige online vragenlijst. Aan de hand van de resultaten kunnen medewerkers vervolgens zelfstandig aan de slag met hun verbeterpunten.

Zelfhulpmodule voor een optimale energiebalans
Stap 2

Vitaliteitscoaching op afstand

Onze professionele vitaliteitscoaches zijn altijd beschikbaar op korte termijn, voor een persoonlijk consult op afstand. Tijdens een consult worden praktische tips gegeven die eenvoudig en haalbaar zijn. Zo worden gezonde gewoontes aangeleerd, die helpen om de dag energiek te beleven, zowel thuis als op het werk.

Wat wordt er tijdens een consult besproken?

Afhankelijk van de behoeftes van de medewerker geeft de vitaliteitscoach invulling aan het consult. Onderwerpen waar je aan kunt denken zijn het managen van energie en het behalen van persoonlijke doelen.

Vitaliteitscoaching op afstand
Stap 3

Incompany vitaliteitscoaching

Met een vitaliteitscoach op locatie is er altijd een professional die op de hoogte is van de werksituatie en omstandigheden.

De vitaliteitscoach is aanwezig voor persoonlijke trainingen en adviezen. Op deze manier vervult hij of zij zowel een preventieve, als curatieve rol, in het optimaliseren van de duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers.

Incompany vitaliteitscoaching

Vitale opdrachtgevers die gebruik maken van HelloEnergy

Vitale opdrachtgevers die gebruik maken van HelloEnergy
Ontvang de brochure