image/svg+xml

Ontvang het e-book
‘Mentaal veerkrachtige medewerkers’

Door de combinatie van voortdurende cognitieve overbelasting en structurele fysieke onderbelasting nemen mentale problemen onder medewerkers toe. Het goede nieuws is dat jij hier als HR-professional wat aan kunt doen. In dit e-book lees jij alles over het bouwen van een gezonde, productieve en veerkrachtige werkomgeving.

Een veerkrachtige werkomgeving: hét recept voor een succesvolle organisatie

In een wereld waarin we worden overspoeld door een stroom van taken, verantwoordelijkheden en deadlines, lijkt het alsof we nooit kunnen ontsnappen aan de eisen van de moderne werkomgeving. Stress is uitgegroeid tot de beroepsziekte nummer één in Nederland en verzuim wegens werkstress is veruit de duurste verzuimreden.

Met een gezonde, productieve en veerkrachtige werkomgeving stel jij medewerkers in staat om mentaal gezond te blijven, productief te werken en topprestaties te leveren. Van flexibel omgaan met tegenslagen en oplossingsgericht denken tot aan efficiënt werken en meer werkplezier ervaren, het draagt allemaal bij aan het bereiken van uitmuntende resultaten op de werkvloer.

Van de schrijver

Het is de combinatie van voortdurende cognitieve overbelasting en structurele fysieke onder- belasting die zorgt voor de toename van mentale problemen.

Door te focussen op duurzame gedrags- verandering en de juiste ondersteuning te bieden, kunnen werkgevers uiteindelijk profiteren van gezondere en meer tevreden medewerkers, wat de algehele productiviteit en de werkomgeving ten goede komt.

Edwin van der Scheer

Vitaliteitsadviseur bij HC Health

Stress als reactie op de omgeving
Gevolgen voor de gezondheid

Stress als reactie op de omgeving

Hoe een veranderende wereld onze gezondheid beïnvloedt

Beweging voor mentale well-being
Bewegen als oplossing

Beweging voor mentale well-being

Waarom bewegen dé oplossing is voor mentale problemen

Kijkje in de keuken bij Teva
Best practices van Teva

Kijkje in de keuken bij Teva

Zo houdt Teva haar medewerkers mentaal veerkrachtig

487
Downloads
Door HR-professionals
3
Reviews
Van HR-professionals
8.1
Beoordeling
Door HR-professionals
Ontvang het e-book

‘Mentaal veerkrachtige medewerkers’

‘Mentaal veerkrachtige medewerkers’
Ontvang het e-book