HelloFysio, voor fysiek vitale medewerkers

Bedrijfsfysiotherapie richt zich door middel van een stepped-care aanpak op het behandelen en voorkomen van vervelende pijnklachten bij jouw medewerkers. Omdat we zowel online als fysiek contact houden, zijn we in staat snel bij te sturen en verzuim bij jouw medewerkers te voorkomen.

Bedrijfsfysiotherapie - HelloFysio

In het kort

 • 24/7 toegang tot online kennisbank
 • Effectief bewezen door Radbout Universiteit
 • Binnen 4 uur (online) een afspraak
 • Advies en rapportage op bedrijfsniveau
 • Gemiddeld 33% minder behandelingen

Return on Health

 • Daling verzuim door afname klachten
 • Geen reistijd, minder verleturen
 • Afname instroom WIA
 • Beter effect in minder behandelingen
 • Hoge tevredenheid

''Om het eigen regie model bij verzuim goed toe te passen, moet je ervoor zorgen dat de randvoorwaarden daaromheen optimaal zijn ingericht. De stepped-care dienstverlening van HelloFysio sluit hier perfect op aan!''

Bedrijfsfysiotherapie - Jeroen Heijmans
Jeroen Heijmans
Manager HR strategie & projecten @CSU

Stap 1: Unieke zelfhulp module

In deze stap gaan medewerkers zelfstandig aan de slag met hun fysieke klacht via de online module. Deze kennisbank van bedrijfsfysiotherapie bestaat uit praktische en wetenschappelijk onderbouwde informatie over meer dan 125 klachten.

Oefeningen, tips en instructie video’s ondersteunen jouw medewerkers in het zetten van de eerste stap richting herstel.

 

fysiotherapie - zelf aan de slag module
fysiotherapie - Online ondersteuning

Stap 2: Bedrijfsfysiotherapie op afstand

Wanneer begeleiding gewenst is, staan onze  gecertificeerde bedrijfsfysiotherapeuten binnen 4 uur paraat voor een online of offline intake. Tijdens deze intake wordt de oorzaak van de klacht achterhaald en bepaald of online coaching de juiste oplossing is.

Naar aanleiding van de resultaten wordt met behulp van een mobiele HelloFysio applicatie een persoonlijk plan opgesteld. Zo kan de medewerker onder toeziend oog aan de slag met herstel.

Stap 3: Bedrijfsfysiotherapie op locatie

Met bedrijfsfysiotherapie op locatie is er altijd een persoonlijke fysiotherapeut paraat die op de hoogte is van de werkplek en omstandigheden. 

De bedrijfsfysiotherapeut heeft op locatie een behandelruimte en zal hier preventief aanwezig zijn voor trainingen en adviezen. Op deze manier vervult hij zowel een preventieve als curatieve rol in het optimaliseren van de duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers.

Bedrijfsfysiotherapie op locatie
Bedrijfsfysiotherapie - dit levert het op

Wat levert bedrijfsfysiotherapie op?

Lichamelijke overbelasting is één van de meest voorkomende veroorzaker van verzuim in Nederland. Als werkgever wil je goed voor je medewerkers zorgen en verzuim, of dit nu kort of langdurig is, voorkomen. bedrijfsfysiotherapie van HelloFysio ondersteunt jou hierin.

 • Daling in verzuim door een afname in fysieke klachten
 • Inzicht in fysieke klachten binnen jouw organisatie door middel van gebruiksrapportages van de zelfhulp module
 • Vitaliteitscampagne ter activatie van jouw medewerkers

Wil jij weten wat een investering in HelloFysio jouw organisatie op kan leveren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

Ontvang de factsheet van Hellofysio

Vitaliteitsscan - dit levert het op

We gebruiken jouw gegevens om je de factsheet te delen per e-mail. Hiernaast ontvang je maximaal een keer per maand een relevante update. Gegevens worden niet gedeeld, uitschrijven kan altijd.

Privacy policy

HC Health maakt gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan. Meer weten over deze cookies?