image/svg+xml

Gezonde gewoontes voor een duurzaam effect

Met de HelloHabit+ module wordt het creëren van gezonde en duurzame gewoontes niet alleen makkelijker, maar ook leuker. De wekelijkse life hacks - op basis van een wetenschappelijk model - inspireren jouw medewerkers om gezonde keuzes te maken.

Stap 1

Zelfhulpmodule voor gezonde gewoonte creatie

Iedere week ontvangen jouw medewerkers een informatieve video - van gewoonte creatie expert Rogier van Hoorn - over uiteenlopende onderwerpen. Met deze wekelijkse life hacks inspireren we jouw medewerkers en worden gezonde keuzes simpel gemaakt.

Kleine stapjes, naar groot resultaat

Duurzame gedragsverandering begint vaak met kleine stapjes. Zo dragen deze kleine aanpassingen allemaal bij aan een gezonde cultuurverandering binnen jouw organisatie. Waardoor jouw medewerkers een betere leefstijl creëren én lekkerder in hun vel zitten. Op een leuke manier.

Zelfhulpmodule voor gezonde gewoonte creatie
Stap 2

Coaching op afstand

Onze professionele vitaliteitscoaches zijn altijd beschikbaar op korte termijn, voor een persoonlijk consult op afstand. Tijdens een consult worden praktische tips gegeven die eenvoudig en haalbaar zijn. Zo worden gezonde gewoontes aangeleerd, die helpen om de dag energiek te beleven, zowel thuis als op het werk.

Wat wordt er tijdens een consult besproken?

Afhankelijk van de behoeftes van de medewerker geeft de vitaliteitscoach invulling aan het consult. Met simpele en praktische tips maken jouw medewerkers hun werkdag nóg vitaler.

Coaching op afstand
Stap 3

Incompany coaching

Met een vitaliteitscoach op locatie is er altijd een professional die op de hoogte is van de werksituatie en omstandigheden.

De vitaliteitscoach is aanwezig voor persoonlijke trainingen en adviezen. Op deze manier vervult hij of zij zowel een preventieve, als curatieve rol, in het optimaliseren van de duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers.

Incompany coaching

Vitale opdrachtgevers van HC Health

Vitale opdrachtgevers van HC Health
Ontvang de brochure