werkstress

Meer werkstress tijdens zomervakantie

Suzanna Ruff

Suzanna Ruff

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Je collega’s zijn op vakantie en zodra zij terug zijn vertrek jij. Dit zijn de laatste loodjes, echter is het toch een hoop werk in je eentje. En je bent niet de enige. Maar liefst 19% van de Nederlandse werknemers zegt dat er geen collega is om werkzaamheden over te nemen tijdens zijn of haar vakantie. Dit blijkt uit een enquête onder 1019 werknemers, uitgevoerd door Protime, een  leverancier van worksforcemanagement systemen.

Download het e-book

Voorkom burn-outs in jouw organisatie

Een praktische handleiding voor
HR-professionals

Werkstress, oorzaak en oplossing

Het is daarom niet zo gek dat je dit als druk ervaart; je moet naast je eigen taken, ander werk overnemen en je hoofd begint vol te raken. Tel daarbij de prikkels en de stress van privéproblemen op en je snapt dat je hoofd als snel vol aanvoelt. Door de ‘Hoofd Leeg Wandeling’ maak je weer ruimte in je hoofd. Dit is één van de Gezonde Werkgewoontes bedacht door mede-oprichter, Rogier van Hoorn. Deze zijn eenvoudig dagelijks toe te passen, thuis en op het werk.  Medewerkers die deze gewoontes zich eigen hebben gemaakt, zijn vitaler, productiever en duurzaam inzetbaar. Wil je hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies of bekijk de gezonde werkgewoontes op onze website.

Hoofd leeg

Gezond thuiswerken,
hét online platform voor vitaal thuiswerkend Nederland.

Het platform biedt jouw medewerkers handvatten voor meer vitaliteit en productiviteit door middel van diverse online modules. 

Altijd op de hoogte.
Schrijf je in voor de vitaliteitsupdate.

Download het e-book

Voorkom burn-outs in jouw organisatie

4.5/5
0
+ downloads

HC Health maakt gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan. Meer weten over deze cookies?