Terugblik & highlights 2019

Sander de Casparis

Sander de Casparis

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Ook in 2019 hebben we bij HC Health niet stil gezeten. Dat zou ook niet passen bij hét Full Service Vitaliteitsbureau van werkend Nederland. Beweging en vernieuwing zit nou eenmaal in ons DNA. In dit bericht blikken we graag met je terug op onze top 10 highlights van het afgelopen jaar. 

Namens het hele team wensen wij jou en al je medewerkers fijne kerstdagen & een succesvol en vitaal 2020 toe!

1. Lancering HelloEnergy

In 2010 lanceerden wij HelloFysio en werden wij daarmee de eerste aanbieder van fysiotherapie op afstand in Nederland (en de wereld). Nu 9 jaar later lanceren wij HelloEnergy. Deze dienst biedt al je medewerkers een preventieve oplossing bij stress gerelateerde klachten. Net als HelloFysio heeft HelloEnergy een unieke stepped care aanpak: Stap 1: zelfhulpmodule voor elke medewerker, overal en altijd beschikbaar. Stap 2: online coaching en stap 3: coach op locatie.

2. Ontwikkelingen HelloFysio

Een groeiend aantal bedrijven maakt met succes gebruik van HelloFysio. Inmiddels zijn in totaal 240.000 medewerkers via hun werkgever aangesloten op HelloFysio. Vandaar dat wij de langverwachte mobiele applicatie lanceerden voor Apple en Android. Waardoor de medewerkers toegang krijgen tot meer dan 3000 HD video oefeningen. Immers is de applicatie beschikbaar in 5 talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans.

3. ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd

HC Health is sinds 24 september 2019 officieel gecertificeerd voor de normen ISO 27001 en NEN 7510. Zo voldoet HC Health aan de hoogste nationale en internationale standaarden rondom informatiebeveiliging in de zorg. Vandaar dat wij heel blij zijn met het resultaat. Bovendien zijn wij erg blij met het feit dat onze opdrachtgevers en cliënten hierdoor nog meer zekerheid hebben. Daarom zijn medische en persoonsgebonden data bij ons in goede handen.

4. 3V ontwikkelprogramma strategisch vitaliteitsbeleid

HC Health biedt organisaties ondersteuning middels het 3V ontwikkelprogramma strategisch gezondheidsbeleid. Doordat er gebruik wordt gemaakt van een traject met interactieve workshops, desk research en interviews. Komen we tot een heldere visie, strategie en roadmap. Daardoor geven wij praktische invulling aan vraagstukken rondom vitaliteit, gezondheid en duurzame inzetbaarheid.

 

5. Keurmerk Fysiotherapie

De Stichting Keurmerk Fysiotherapie is een onafhankelijk en erkend kwaliteitsregister. Waar fysiotherapeuten en fysiotherapiepraktijken geregistreerd staan. Ook borgt het Keurmerk de best mogelijke behandeling voor de patiënt, Daarnaast draagt het bij aan het realiseren van kostenefficiëntie en doelmatigheid. Dit maakt doorontwikkeling van de kwaliteit van de fysiotherapeutische zorg mogelijk. Wij hebben ook dit jaar de audit met vlag en wimpel gehaald. Als gevolg kregen wij complimenten voor ons lage behandelgemiddelde met uitstekende resultaten. 

Keurmerk_Fysiotherapie

6. Lancering van de vitaliteitsscan

Veel bedrijven willen aan de slag met het met verbeteren van de vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Hoe zet je een eerste stap? Om antwoord te geven op die vraag ontwikkelde wij de bedrijfsvitaliteitsscan. Met de bedrijfsvitaliteitscan breng je haarscherp in kaart waar de uitdagingen liggen. Hieruit volgt dat je weet wat er gedaan moet worden om deze te tackelen.

7. Honderd workshops bij ANWB Wegenwacht

In 2019 hebben wij 100 workshops fysieke belasting gegeven aan de medewerkers van ANWB Wegenwacht. De medewerkers beleefden zelf aan den lijve een scala aan fysieke beperkingen die gepaard kunnen gaan met ouder worden. Wat zijn de gevolgen van stress, onzekerheid en angst? Hoe ga je daarmee om? Het verouderingspak zorgde voor extra bewustwording bij de deelnemers.

HelloEnergy optimale Energie

8. Programma vitaal leiderschap

Met deze 100 dagen transformatie challenge leren leidinggevenden de vitaliteit en gezondheid van zichzelf en hun team te managen. We ondersteunen leidinggevenden bij het ontwikkelen van de competentie vitaal leiderschap. Dit zorgt voor meer vitaliteit; energie, motivatie en veerkracht binnen de hele organisatie.

9. Gratis e-book | Strategisch vitaliteitsbeleid

Vitaliteit staat hoog op de agenda. Maar hoe ontwikkel je een vitaliteitsbeleid? In dit gratis e-book vind je een praktisch stappenplan én de meest actuele vitaliteitstrends van 2020.

10. Gratis e-book: 7 Gezonde werkgewoontes

In dit e-book geven we je praktische tips over hoe medewerkers energieker, gelukkiger en productiever kunnen zijn in hun werk. Van het reguleren van emoties tot oefeningen om meer te bewegen op je werk. Download het gratis e-book en lees alle 7 gezonde werkgewoontes om werkstress binnen jouw bedrijf terug te dringen.

Altijd op de hoogte.
Schrijf je in voor de vitaliteitsupdate.

HC Health maakt gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan. Meer weten over deze cookies?