Langer en gezonder doorwerken

Een succesvol vitaliteitsbeleid gericht op seniore medewerkers zorgt voor minder verzuim en meer rendement.

duurzame inzetbaarheid van vergrijzende medewerkers met het vitaliteitsbeleid van HC Health
Vergrijzing_duurzame_inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid

De productiviteit van de vergrijzende medewerkers neemt gemiddeld ieder jaar af. Chronische aandoeningen komen steeds vaker voor en zonder gerichte interventie neemt de fitheid af. 

Organisaties en functies veranderen door digitalisering snel. Alle medewerkers, ook de vergrijzende populatie, dienen zich continu te ontwikkelen. De mentale en fysieke fitheid speelt hierbij een essentiële rol.

Vitaleitsscan HC Health vitaliteitsbeleid

Focus met vitaliteitsscan

Onze vitaliteitsscan helpt jouw organisatie met focus te creëren rondom vitaliteit. Onderdeel van deze scan is het preventief medisch onderzoek met een persoonlijke analyse van de energiebalans van jouw medewerker.

Na deze analyse kiest de medewerker voor een vervolginterventie. Dit kan bijvoorbeeld de vroegtijdige aanpak van fysieke klachten zijn, maar ook de begeleiding in veerkracht en fitheid.

Optimale Energie met HelloEnergy

Optimale energie

De mentale, fysieke, spirituele en emotionele energiebronnen zijn van essentieel belang voor het optimaal functioneren van jouw vergrijzende medewerker.

Benieuwd naar hoe wij jouw organisatie hierin kunnen ondersteunen? Neem dan gerust contact met ons op.

Talent

Aantrekken en behouden van talent

Ziekteverzuim

Preventie en verzuim

Millennial

Stress op de werkvloer

HC Health maakt gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan. Meer weten over deze cookies?