image/svg+xml

Nationaal vitaliteitsonderzoek 2021-2022

Sander de Casparis - Directeur bij HC Health
Onderzoek

Vanuit HC Health zijn we heel benieuwd hoe ver organisaties zijn in hun aandacht op vitaliteit. Is het een gesprek dat alleen wordt gevoerd in de directiekamer? Of zijn we in Nederland eigenlijk al heel ver met de uitrol van effectieve vitaliteitsprogramma’s? Daarom starten we het ‘Nationaal Vitaliteitsonderzoek’ voor Bedrijf & Medewerker.

Gelukkig zien we steeds meer bedrijven verantwoordelijkheid nemen voor vitaliteit. Waar vergrijzing zorgt voor aandacht voor duurzame inzetbaarheid, heeft massaal thuiswerken vitaliteit voor iedereen op de kaart gezet. Maar hoever zijn we nu eigenlijk?

Nationaal vitaliteitsonderzoek voor bedrijf & medewerker

Doe mee en krijg inzicht in actuele trends rondom vitaliteit en duurzame inzetbaarheid binnen het Nederlandse bedrijfsleven.

<H2 style="color:#ffffff">Nationaal vitaliteitsonderzoek voor bedrijf & medewerker</H2>

We trekken de stoute schoenen aan!

En ja, natuurlijk wordt er al veel onderzocht binnen dit thema. Ik zie vooral veel publicaties rondom specifieke thema’s binnen vitaliteit. Denk aan interventies rondom overgewicht, zitten, veerkracht en cultuur. Ook is er al veel bekend over de effectiviteit van programma’s en succesfactoren. Toch trekken we de stoute schoenen aan.

Nationaal vitaliteitsonderzoek van HC Health

Met ons onderzoek verwacht ik vooral nieuwe inzichten voor 2022. Ik verwacht botsende ideeën tussen hr-professionals en medewerkers. Ik verwacht spannende verschillen tussen sectoren als het gaat om vitaliteit. En bovendien kijk ik uit naar welke thema’s en interventies er weer voor 2022 op de agenda staan bij Nederlandse bedrijven.

Ik heb er super veel zin in en kijk uit naar het onderzoeksrapport dat begin volgend jaar verschijnt. Jij ook? Vul de vragenlijst in, dan ontvang je de publicatie begin volgend jaar als eerste in jouw inbox.

Meedoen doe je via deze link

P.S. Voordat ik het vergeet; wanneer je de vragenlijst invult ontvang je het onderzoek als eerste in jouw inbox. Bovendien maak je kans op 1 van de 3 Fitbits die we weggeven.

Nationaal vitaliteitsonderzoek

Corporate well-being platform
Voor vitaal hybride werkend Nederland

Het platform biedt jouw medewerkers handvatten voor meer vitaliteit en productiviteit door middel van diverse online modules.
Start het onderzoek